Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja dziś słabe samopoczucie...Nic się nie działo 2 dni A dziś plamie na różowo ciężko to nazwać czerwienią. Lekarz na wtorkowej wizycie kazał mi zmniejszyć ilość tabletek które biorę i odstawić luteine i dziś niespodzianka.
Napisałam do niego,oddzwonił kazał zwiększyć znowu leki i leżeć. Jak będzie mnie bolał brzuch i dostanę jakis skurczy mam jechać do szpitala.
Mój optymist dziś zgasł ale cały czas wierzę że w czwartek okaże się że wszystko ok.
Tez tak czuje... jutro cały planuje leżećCzuje że to będzie dla nas wszystkich najgorszy maj w życiu.... w czerwcu już odetchniemy spokojniej....
Bądź dobrej myśli! Idzie weekend więc odpocznij i staraj się nie stresować! 3 mam mocno kciuki!!!!
Fajnie byłoby wstawić sobie gdzieś na stałe datę porodu czy ilość tygodni . Są takie suwaczki Ale ich nie widać w telefonie. Ja mam wstawiony pod każdym postem swoim, ale widać tylko na kompie.