Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też się skontaktuję zaraz z zuem bo wściekliznę mam. Być może bez powodu, a być może zbyt wiele lat pół legalnie pół nielegalnie pracuję u prywaciarzy. Jutro powinnam mieć wypłatę bo do 14 pracowałam normalnie, a po tym dniu poszłam na zwolnienie. Z drugiej strony jak by wszystko miało być na czysto nie kazali by nam podpisywać druku, że to niby my chcemy wypłatę do ręki. Dla mnie bomba że od 1.01.2019 pracodawca ma obowiązek kasę przelewać na konto, nie musiałabym latać w nieskończoność do wpłatomatu na drugi koniec miasta, żeby zasilić konto w santanderze.Napisałam pytanie na platformie ZUS PUE czy wpłynął do nich formularz Z-3 od pracodawcy w sprawie mojego zwolnienia lekarskiego. Bardzo szybko mi odpisali:
"w dniu 14.08.2019r. wpłyną do ZUS druk Z-3 od pracodawcy w sprawie zasiłku chorobowego za okres 14.08-10.09.2019r. Na chwilę obecną sprawa jest w opracowani i data wypłaty zasiłku nie jest jeszcze znana. "
Ciekawe, mają czas na wypłatę zasiłku do piątku 13 września, a piszą, że data nie jest znana.
Nie, u niej brak jakichkolwiek problemów czy plamien, tj 2 ciaza prowadzona polska-Anglia i kazdy ginekolog mowil ze mozna latac do 6 mc. Mnie w sumie również tak mówiono. Na sile nie poleci sie niestety gdyz w widocznej ciazy linie lotnicze prosza o posiadanie zaświadczenia z informacją, w którym tygodniu ciąży jesteś oraz o braku przeciwwskazań do lotu. Kazdy robi jak uwaza wiaodmo![]()
Ja mam 26 lat skończone w lutym i synka w wieku 1 rok i 4 miesiąceA jeszcze takie pytanko. Ile lat macie mamusie i w jakim wieku są Wasze starsze dzieci? Ja skoncze 29 w październiku i mam w domu prawie 11 latka (23 styczeń). Teraz czekamy prawdopodobnie na dziewczynkę (31.01)
Ja 28, pierwsza ciążamamy nadzieję na drugie w niedalekiej przyszłości
PS ma któraś sposób na bliźniaki?
Ja 30 i pierwsza córa będzie. Jak wszystko będzie w porządku i wyjdę z połogu planujemy drugieI wyterryzowałam trzecie.
Podpinam sięOd razu bym dwa następne urodziła puki młoda silna i dziadkowie w komplecie.
Bebetto Vulcano podobno polska firma. Byłam zadowolona z mojej spacerówki, wszystko miał na TakA czy moze zna ktos firme alpina - polska firme. Ja osobiście jestem za wspieraniem polskiej gospodarki. Badz ma do polecenia jakies polskie firmy produkcyjace wózki /łóżeczka dla maluchów?
Ja 25 ciąża druga ale dzieci pierwsze. Moim sposobem było modlenie się żeby nie było bliźniakówJa 28, pierwsza ciążamamy nadzieję na drugie w niedalekiej przyszłości
PS ma któraś sposób na bliźniaki?