mohaaa
Fanka BB :)
Mi tez często nie dają, wkurza mnie to. Chciałabym mieć każde zdjęcie usg, choćby na przyszłość w razie coMasz rację nie pamiętam, ale są zdjęcia [emoji23]a teraz na wizycie nie dał mi zdjęcia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi tez często nie dają, wkurza mnie to. Chciałabym mieć każde zdjęcie usg, choćby na przyszłość w razie coMasz rację nie pamiętam, ale są zdjęcia [emoji23]a teraz na wizycie nie dał mi zdjęcia.
Ja będę chodzić prywatnie do tego samego lekarza co mi pierwsza ciąże prowadził. To on mi dawał a na NFZ już słabo z tym.Mi tez często nie dają, wkurza mnie to. Chciałabym mieć każde zdjęcie usg, choćby na przyszłość w razie co
A pamiętasz czy było już wtedy widać serduszko?Mam u mnie w ciąży z synem miałam tak Zobacz załącznik 971714
Wydaje mi się że nie. Jak poszłam w 8 to już było widać.A pamiętasz czy było już wtedy widać serduszko?
Mój lekarz, do którego prywatnie chodzę wlaśnie mi nie daje zawszeJa będę chodzić prywatnie do tego samego lekarza co mi pierwsza ciąże prowadził. To on mi dawał a na NFZ już słabo z tym.
O widzisz to rób zdjęcie telefonem. Mi pozwalał.Mój lekarz, do którego prywatnie chodzę wlaśnie mi nie daje zawsze![]()
Ja byłam w piątek i z tego całego zamieszania jakie panowało w przychodni i ogólnego stresu wizytą zapomniałam zapytać o najważniejsze... A był to 6t1d.. siedzę teraz jak na szpilkach i się ryję co z serduszkiem..Wydaje mi się że nie. Jak poszłam w 8 to już było widać.
Będzie dobrze ja idę 21 też mam stres nie powiem że nie.Ja byłam w piątek i z tego całego zamieszania jakie panowało w przychodni i ogólnego stresu wizytą zapomniałam zapytać o najważniejsze... A był to 6t1d.. siedzę teraz jak na szpilkach i się ryję co z serduszkiem..a kolejna wizyta dopiero 24.05..
Dziś 6t3d..Będzie dobrze ja idę 21 też mam stres nie powiem że nie.
Który to tc u Ciebie?
Mogloby jeszcze nie być widać serduszka. Jak pójdziesz 25 to już na pewno usłyszysz.Dziś 6t3d..