Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem, ze łatwo mówić, ale postaraj się nie martwić jeszcze. Jesteś w Niemczech?Jestem w szpitalu. Pobierali mi krew godzinę temu i teraz znowu. Cos ta siostra mowila "nicht gut" jeszcze z lekarzem się nie widziałam. Umieram ze strachu..
Jeżeli z poprzednimi ciążami było wszystko ok i teraz nic nie będzie się działo to pewnie że możesz iść dopiero w 8 tygodniu. Zrób sobie po prostu 2 razy betę z przerwą 48 godzin i tyleDziewczyny ja w najbliższym czasie planuje zrobić prywatnie betę. A gdyby się potwierdziło to do lekarza się zapisałam na 13.06 z kalkulatorów to będzie 8tydzień. Wy też idziecie w takim czasie czy wcześniej a w 8 tyg po prostu na USG. To moja 4 ciąża, ale pierwsza o której się dowiedziałam tak wcześnie.
Ja ide pod koniec 7 tyg, następnego dnia zaczynam 8 tydzień, wiec myśle, ze to optymalnieDziewczyny ja w najbliższym czasie planuje zrobić prywatnie betę. A gdyby się potwierdziło to do lekarza się zapisałam na 13.06 z kalkulatorów to będzie 8tydzień. Wy też idziecie w takim czasie czy wcześniej a w 8 tyg po prostu na USG. To moja 4 ciąża, ale pierwsza o której się dowiedziałam tak wcześnie.
Daj znać koniecznie co powiedział lekarz. Trzymam kciuki! <3Tak, mieszkam w Niemczech
żabka 86 wow 4 dzieciCzesc dziewczyny przykro czytac ze macie obawy i stres przed wizyta u gina i plamienia. Jednak stres to nie jest dobry dla ciazy.
Ja mam 33 lata za 2 miesiace. To moja 4 ciaza. ( mam 10 l corke 7 l synka i prawie 4 l corke). W wakacje przeprowadzamy sie na wiekszy metraz. Nie pracuje. Jestem z Olsztyna.
Nie mam jak narazie mdlosci ani zlego samopoczucia a tym bardziej plamienia. Piersi tez mnie nie bola ale sa pelniejsze, duzo odpoczywam,bo zauwazylam ze szybciej sie męczę. Jesli chodzi o jedzenie to nic sie nie zmienilo.
Nic sie nie stresuje. Beta przyrosla 180%po50h .u lekarza bylam to nic jeszcze nie widzial. W pon mam badanie bhcg u innego lekarza. Bo chodze do 2 . (A wczesniej robilam prywatnie badania.)kolejne usg 23 .04. I tak po cichu marzymy z partnerem o blizniakach. Dzieci nie wiedza ze rosnie fasolka. Powiemy im ok 10 tc .
Zycze milego wieczoru i samych dobrych wiesci z wizyt ginekologicznych
Na 8.30... Jakoś się źle czuje.. Ja pracuje fizycznie w halsie i bez klimy letki upał i jest ciepłoJa miałam jak chodziłam prywatnie z każdego. Ja chcę pracować do konca czerwca. Jestem nauczycielem chce zamknąć rok.
Ja mam 21 na 18.30 a Ty?