MartaSx
mama Oliwierka
Ale dużo ichRuchomory![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale dużo ichRuchomory![]()
chciałyście na sos ;p
chciałyście na sos ;p
Żwirek i Muchomorek hahaPamięta ktoś jeszcze czy juz tylko ja stara jestem? Zobacz załącznik 1032025
Ja bym prawdziwkami nie pogardziłaPojechałam na trochę do rodziców... Bo w sumie 'bezdomna' jestem.... Tu tak prawdziwki rosły...![]()
Pamiętam, pamiętamPamięta ktoś jeszcze czy juz tylko ja stara jestem? Zobacz załącznik 1032025
Ja ostatnio robiłam zupę, krem z prawdziwkow z mascarpone.Pojechałam na trochę do rodziców... Bo w sumie 'bezdomna' jestem.... Tu tak prawdziwki rosły...![]()
O tak [emoji23]Niom. Oficjalnie pieczarkowy. A jak mnie ktoś tylko delikatnie wkur*i to podam sos z halucynogenamu, coby miał okropne dny bez usmiercenia. Muchomory na teściowe i ZUS :-)
Żwirek i Muchomorek hahaMi to chyba na sam widok tych muchomorów jakieś placebo włączyło bo ni stąd ni zowąd rozbolał mnie żołądek i oczywiście sraczka roku.
Ja bym prawdziwkami nie pogardziłau mnie same podgrzybki zbieram i ewentualnie zające.
nigdzie nie widzę po lasachJa uwielbiam kurki
My, z przyjaciółka mamy miejscowke na nie w Ochotnicy i Szczawnicynigdzie nie widzę po lasachpodgrzybków dużo, zajączki, koźlarze, maślaki a z reszta bida.