Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dzis mam na 18.15! Na szczescie mam dzis duzo pracy wiec nie mam czasu aby sie za bardzo stresowac i o tym myslecI jeśli nawet coś w tym jest to dopiero później powinno się tak spać kiedy macica jest juz większą i uciska na tętnic.. jest to mit ale mi np najlepiej się spało na lewym boku, od zawsze
Hej dziewczyny u nas noc jak każda inna od 13.5 miesięcy czyli pobudka o 24 i 4 na mleczko i o 6.30 wyjście z łóżka [emoji5] zjadlismy śniadanie, tata zaraz idzie do pracy a później lecimy na jakieś zakupy![]()
Któraś dzisiaj ma wizytę?![]()
3mam kciuki za piękny przyrost bety!!!
Cześć dziewczynki dziś ruszam do lekarza, zrobiłam dziś betę i zobaczymy
Trzymam kciuki i czekam na wieściCześć dziewczynki dziś ruszam do lekarza, zrobiłam dziś betę i zobaczymy
Na pewno dam znaćTrzymam kciuki i czekam na wieści![]()
Dziewczyny 5 tydzień wynik z bety 5061,2 to chyba dobrze co
Dziewczyny 5 tydzień wynik z bety 5061,2 to chyba dobrze co
Czyli ciąża jest młodsza o tydzień? Mi w ndz lekarz powiedział, ze u mnie młodsza o 6 dniJa też już po wizycie. Z usg 6t+2d. Widziałam bijące serduszko termin z om 31.12.2019 A z usg 07.01.2020