Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zawsze nowe chociaż przepiore ale nie pasuje bo tego nie cierpięNo ooo. A tu jeszcze zajęcia dzieci, lekcje i inne pierdolety.
Nie chcę mnie się :-) Z natury wolę inna pracę.
Przerzuć się na Sepulture. Do czyszczenia łazienki super. Od lat nie słucham świeczki typu RMF czy Zet. Wierena jestem trójce a jak nudzą to się przełączam na Come albo nieśmiertelne Guns and Roses czy inne Quenn.
PS. Do perfekcyjnych (mam nadzieję że nie) matek, żon i gospodyń: pierzecie nowa pościel sobie (nie noworodków, to oczywiste) , po zakupieniu? Kupiłam wczoraj 5 nowych kompletow w Lidlu, pięknie zapakowane. Kiedyś takich dylematów nie miałam, bo czasu nie było, ale teraz??? Prześcieradła nowe wypralam, a pościeli nie chce mi się. Kto to kuwa będzie prasował?!?
Ja zawsze nowe chociaż przepiore ale nie pasuje bo tego nie cierpięi bardzo dobry wybór, też kupuje tylko z Lidla. Nic się z nimi nie dzieje
![]()
Gdzie na ZUS pue sa decyzje?A dlaczego ZUS nie przelewa Ci od razu na konto.Ja wchodzę na ZUS pue.I mam date decyzji i kiedy pieniądze będą na koncie.
No ooo. A tu jeszcze zajęcia dzieci, lekcje i inne pierdolety.
Nie chcę mnie się :-) Z natury wolę inna pracę.
Przerzuć się na Sepulture. Do czyszczenia łazienki super. Od lat nie słucham świeczki typu RMF czy Zet. Wierena jestem trójce a jak nudzą to się przełączam na Come albo nieśmiertelne Guns and Roses czy inne Quenn.
PS. Do perfekcyjnych (mam nadzieję że nie) matek, żon i gospodyń: pierzecie nowa pościel sobie (nie noworodków, to oczywiste) , po zakupieniu? Kupiłam wczoraj 5 nowych kompletow w Lidlu, pięknie zapakowane. Kiedyś takich dylematów nie miałam, bo czasu nie było, ale teraz??? Prześcieradła nowe wypralam, a pościeli nie chce mi się. Kto to kuwa będzie prasował?!?
Czuć już powoli 3 trymestr. Spać mi się chce nieludzko, sprzątam na raty, wolniej chodzę, wielu rzeczy nie podniosę albo czynię to znacznie gorzej.
Ja kupuje jeszcze ze strony Ravelo, ale Lidl miał piękna szarość a kwiatków, trójkątów i kwadratów nie lubię.
I widzicie, nażre się frytek, poprawię rosolem i upiernicze się na kanapę. Będzie koniec sprzątania :-)
Hahaha ja zapomnialam jak wyglada żelazkoJa zawsze nowe chociaż przepiore ale nie pasuje bo tego nie cierpięi bardzo dobry wybór, też kupuje tylko z Lidla. Nic się z nimi nie dzieje
![]()
Hahaha ja zapomnialam jak wyglada żelazkojak juz wczesniej wspominalam ubrania gniotace sie to ubrania jednorazowe. Do praleczki i do worka z podpisem Caritas. Nosze wełniane swetry a latem zwiewne kiecki z materialow ala apaszka, . Len a blehhhhhhh
.... bawełna blehhh ktos musi mnie nie lubic jak mi kupuje w prezencie cos co sie po jedny zalozeniu wygniecie
![]()

Ja kiedys na 1 roku studiu jak mieszkalam z moim bylym narzeczonym pralam wszytsko i prasowalam...Nie wkurza człowieka. Ja mam codziennie sterte prasowania. Ale zaganiam starsza latorośl![]()