Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi nie działa, bo mój smartfon jest podobno za stary...co to za czasy, że smartfony są za stare?Ja też miałam ta kupony lite i powiedzieli mi że tego już nie uznają trzeba mieć ich oryginalną aplikację gdzie musisz się zarejestrować... zarejestrowalam no i działa![]()
Takie w których chodzi o to, żeby kupować co chwile nowe nowe nowe. Ja spalilam wlasnie drugiego Asusa... Musze kupic adapter i zgrac dane....Mi nie działa, bo mój smartfon jest podobno za stary...co to za czasy, że smartfony są za stare?![]()
BaaaJa nie jadam w Mc częściej niż raz w roku i to tylko śniadaniowke, tosta z bekonem jak jadę nad morze. Nie smakuja mi te dania. Ale kawy mają super. No może jeszcze ze dwa razy w lecie lody z uwagi na karmel
Ja to najbardziej u nich lubie lody z polewą czekoladową i frytki. Big Mackiem też nie pogardzę, ale nie jem u nich częściej niż raz na miesiąc, a w ciąży rzadzejBaaajak jadłaś śniadaniowe... błeee to ja bym wolala zjesc już tynk ze ściany
Akurat ta oferta śniadaniowa maka to jest wymyślona dla nie wiem kogo.
Baaajak jadłaś śniadaniowe... błeee to ja bym wolala zjesc już tynk ze ściany
Akurat ta oferta śniadaniowa maka to jest wymyślona dla nie wiem kogo.

Mi ostatnio pomogło siemie lniane. 3-4 łyżki mielonego zalałam wrzątkiem. Potem zjadłam ten kisiel i przeszło. Ale ja do tej pory nie mam jakiejś ciągłej zgagi tylko od czasu do czasu mnie męczy.Dziewczyny taka zgaga mnie męczy że nie wiem co już mam robić nic kompletnie mi nie pomaga
O Big Macka lubie i w ciazy sie wzielam za WieśmakiJa to najbardziej u nich lubie lody z polewą czekoladową i frytki. Big Mackiem też nie pogardzę, ale nie jem u nich częściej niż raz na miesiąc, a w ciąży rzadzejZwykle czekałam na jakieś fajne kupony, no ale teraz przez mój stary telefon nie mam kuponów
![]()