Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też nie wiem [emoji23] ani w pierwszej ani w tej ciąży nie miałam.Dziewczyny a macie już skurcze przepowiadajace? Jak to rozpoznać jaki to.bol i mniej wiecej na jakiej wysokości? Bo dzisiaj czuję dziwne prądy i nie wiem czy to to czy nie to![]()
Dziewczyny jestem po badaniach prenatalnych III trymestru. Malutka wazy prawie 1700 gram) co daje nam 93 centyl wiec przy tej górnej normie. Wszystkie przepływy i pomiary wyszły prawidłowo . Jak na razie ułożenie pośladkowe . Ale podobno jeszcze do 34 może się przekręcić . Później będzie coraz ciężej . Trzeba czekać . A u Was maluszki jak są ułożone ?
34? Mi gin mój mówił że do 32.Dziewczyny jestem po badaniach prenatalnych III trymestru. Malutka wazy prawie 1700 gram) co daje nam 93 centyl wiec przy tej górnej normie. Wszystkie przepływy i pomiary wyszły prawidłowo . Jak na razie ułożenie pośladkowe . Ale podobno jeszcze do 34 może się przekręcić . Później będzie coraz ciężej . Trzeba czekać . A u Was maluszki jak są ułożone ?
Może zależy od wielkości dziecka??34? Mi gin mój mówił że do 32.