Balbinka30
Fanka BB :)
Mnie obudziło siusiu już 2 raz tej nocy, czyli standardA ja nie śpię bo obudził mnie głód więc wcinam banana i jogurt o 2:30 w nocyteż was w nocy budzi glod? Już nie pamiętam kiedy przespałam cała noc bez budzenia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie obudziło siusiu już 2 raz tej nocy, czyli standardA ja nie śpię bo obudził mnie głód więc wcinam banana i jogurt o 2:30 w nocyteż was w nocy budzi glod? Już nie pamiętam kiedy przespałam cała noc bez budzenia
Mnie obudziło siusiu już 2 raz tej nocy, czyli standard![]()
Dokładnie tak jest!A najgorsze że jak tylko wrócimy do wyrka to..znowu sie chce [emoji23]
Jesteś na Helu? To koniecznie zjedz w restauracji Kutter [emoji39] najlepsze jedzonko na Helu [emoji1]Też sie wlasnie obudziłam. Czwarta noc z rzędu.. Nawet przejechanie 750km na nic sie zdało. Zmęczenie swoje a zegar biologiczny swoje.
Tradycyjnie jedzonko i siusiu w nocy musi byc odbębnione.
Pozdrawiam z Helu
Jesteś na Helu? To koniecznie zjedz w restauracji Kutter [emoji39] najlepsze jedzonko na Helu [emoji1]
Właśnie po wizycie jestem. Synuś od ok 18-20 tygodnia ułożony główkowoDziewczyny jestem po badaniach prenatalnych III trymestru. Malutka wazy prawie 1700 gram) co daje nam 93 centyl wiec przy tej górnej normie. Wszystkie przepływy i pomiary wyszły prawidłowo . Jak na razie ułożenie pośladkowe . Ale podobno jeszcze do 34 może się przekręcić . Później będzie coraz ciężej . Trzeba czekać . A u Was maluszki jak są ułożone ?
Dziewczyny wczoraj miałam straszne kołatania serca i to cały dzień, tak jak by serce nie miało siły pompować krwi, w środę będę u lekarza to mu powiem. U mnie 27 +2 Tc mała szaleje. Mam zamiar zrobić usg 4D na pamiątkę. Cukier oczywiście mierze codziennie jak kazał ale jest w normie.