Malami1303
Fanka BB :)
Też jutro mam wizytę i będę chciała żeby zrobił mi usg w 4D.Mi też twardnieje muszę jutro z lekarzem pogadać. Biore magnez 3x dziennie ale jak chodzę to czuję że mam twardy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też jutro mam wizytę i będę chciała żeby zrobił mi usg w 4D.Mi też twardnieje muszę jutro z lekarzem pogadać. Biore magnez 3x dziennie ale jak chodzę to czuję że mam twardy.
Ja też ostatnio już sama.nie wiem jak ćwiczę to mnie na drugi dzień bolą uda i pachwiny jak długo siedzę to boli mnie brzuch i kręgosłup i sama nie wiem już co lepsze czy leżeć czy delikatnie ćwiczyć żeby było lepieji apetyt mam jak dzika
Ja jeszcze pracuje i jak dam rade to chciałabym popracować jeszcze do końca listopadaCzy są tu jeszcze dziewczyny które pracują??? Jeśli tak to kiedy wybieracie się na zwolnienie. U mnie w pracy chcieliby chyba żebym pracowała do porodu... Praca biurowa
To czekamy na imię :-)Mamy chlopaka! Sa i jajeczkachlopak, wazy 1080 g ja z miesiaczki mam 27+5 ale chłopak większy, bialko do dalszego sprawdzania. Tak to wymazy, czemu te badania tyle kosztują
tak, to powiedział ze ta lekarka od echa serca plodu pierdoly gada xD