Imię mamy dla obu plciTo czekamy na imię :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Imię mamy dla obu plciTo czekamy na imię :-)
Ja tak samo pracowałam do połowy ciąży z tym że ja jestem nauczycielem w przedszkolu.Podziwiam Was dziewczyny! Ja też mam pracę biurową i dałam radę pracować tylko do połowy ciąży.
No ja w biurze, ale w aptece więc kontakt z zarazkami był non stop. Wszyscy się dziwili (nawet przełożeni), że tak długo pracujęJa tak samo pracowałam do połowy ciąży z tym że ja jestem nauczycielem w przedszkolu.
W Polsce ten wymaz nazywa się GBS. A kiedy lekarz chce Tobie go zrobić? Mi chce za 2 tygodnie i zastanawiam się czy to nie za wcześnie...Ja tez po wizycie. Wszystko w porzadku z malutkim Alexandrem. Wazy mniej wiecej 1,3 kg. Glowka na dole czyli znow 6stka. Szyjka 33mm. Wiec nie jest zle, szew do zdjecia po 35 tygodniu. Nie mam cukrzycy ciazowej na szczescieBadanie moczu, cisnienie wszystko super.
Jeszcze mam zrobic badanie completne (bilans) krwi i wymaz czy nie mam w kanale rodnym tych nieprzyjaznych dla rodzacego sie dziecka bakterii, nie wiem jak to po polsku. I zadzwonic do kliniki by za dwa trzy tygodnie przygotowali moje dokumenty na przyjecie do porodu, to juz niedlugo!
Jutro ostatni dzien 29 tygodnia c.
Jak ten czas leci...
Maluszek strasznie mnie uciska w dol. Czasem tak mocno ze boli mnie pochwa i mam wrazenie ze zaczynam rodzic :/
Ja mam podobnie, ucisk na pęcherz i kopy pod żebra. Mój od początku był ułożony główką w dół. Szybko minie czas do piątku, już jutro środaAle Wam dziewczyny zazdroszczę wizyt,ja dopiero w piątek idę dowiedzieć się co u mojego orzeszka słychać:-) bardzo jestem ciekawa wagi i jak jest ułożony. Kopie strasznie jakby pod piersiami i co chwilkę chce mi się sikac, więc może główka w dół jest już ułożony?? Zobaczymy:-)
Jak tam u was z bólem pachwin? Występuje? A jeśli tak to czy po obu stronach czy po jednej? Mnie dziś od popołudnia boli z lewej strony tylko ale jest to dość mocny ból.