DoMa29
Fanka BB :)
To też się skontaktuję jutro z moją i zapytamLekarz zalecił brać 2x1 razem z duphosanem.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To też się skontaktuję jutro z moją i zapytamLekarz zalecił brać 2x1 razem z duphosanem.![]()
Lekarz doradził czy tak sama zdecydowałaś?
Możesz brać, ja też biorę magne b6 forte, 2x1, a w ciąży z córka później już brałam 3x2 nawet. Tez miałam takie napięcia brzuchaTo też się skontaktuję jutro z moją i zapytam![]()
Kochana w ciąży z córką miałam tez taki pęcherzyk - zobacz to 7 tydzień w pierwszej ciążyDziewczyny tak mnie to teraz trochę zastanawia, bo gdzie przeglądając nasze forum zobaczyłam informacje o kształcie pęcherzyka ciążowego. Popatrzyłam na swój i nie jest on okrągły, tylko trochę jak fasolka. Myślicie że to normalne? Lekarz nic nie wspomniał, ale ja sama jakoś zaczęłam się temu przyglądać. Zobaczcie
tego mi było trzebaKochana w ciąży z córką miałam tez taki pęcherzyk - zobacz to 7 tydzień w pierwszej ciąży![]()
Przechodzimy teraz niezłą szkołe cierpliwości … wszystko będzie dobrzetego mi było trzebadziękuję Ci
ja zwariuje do końca ciąży, jak będę tak schizować.