Dagulina
Fanka BB :)
Z c&a bardzo długo paczki idą. Każda ponad tydzieńChyba z wyprawki to najważniejsze mieć łóżeczko, materacyk, wózek i fotelik. Ja resztę przez allegro zamawiam i dochodzą paczki w max tydzień a jedna to mi w 1 dzień dotarła.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z c&a bardzo długo paczki idą. Każda ponad tydzieńChyba z wyprawki to najważniejsze mieć łóżeczko, materacyk, wózek i fotelik. Ja resztę przez allegro zamawiam i dochodzą paczki w max tydzień a jedna to mi w 1 dzień dotarła.
Na początku ciąży jak robiłam glukoze na czczo to wynik mój wynosił 91 , a wczoraj robiąc krzywa cukrową na czczo wyszedł 94Nie martw się, a jak wypadały wcześniejsze wyniki glukozy na czczo?
Czyli pierwszy tak blisko granicy, a drugi już powyżej. Warto zadziałać dietą, ale lekarz Cię dokładnie poinstruujeNa początku ciąży jak robiłam glukoze na czczo to wynik mój wynosił 91 , a wczoraj robiąc krzywa cukrową na czczo wyszedł 94
Dzięki Kochana za odpowiedź ;*Czyli pierwszy tak blisko granicy, a drugi już powyżej. Warto zadziałać dietą, ale lekarz Cię dokładnie poinstruuje![]()
Pomyślcie, że u nas musi być wszystko kupowane podwójnie przy bliźniaczkachMuuvo Slicktak nas Pani jakoś przekonała, a oglądaliśmy masę dziś tych wózków łącznie 4h spędziliśmy w sklepie xD
Chociaż mnie przerażają ceny tyhh fotelików do samochodu z tymi bazami, nie spodziewałam się że to taki wielki koszt w sumie xD
Pomyślcie, że u nas musi być wszystko kupowane podwójnie przy bliźniaczkachto dopiero jest wydatek
Na szczęście już mamy kupione dwa foteliki Cybex Cloud Z i-Size z bazami obrotowymi i wózek bugaboo donkey 2 wersja oczywiście twin.
Wiec te większe sprawy pokupowane, niby mamy jeszcze trochę czasu. Ale nie chcieliśmy zostawiać wszystko na ostatni moment.Łóżeczka, przewijak, szafa już wszystko jest tylko czeka na rozłożenie bo zaczynamy od malowania pokoju dla dziewczynek. Teraz została już jedynie wyprawka higieniczno-pielęgnacyjna, także myśle że już będzie z górki.
a jak Wasze wyprawki też macie już w większości pokompletowane czy jeszcze czekacie?
![]()
My w sumie tak samo musimy pojechać za materacami do łóżeczek, ale już pare oglądałam szukałam tak samo po internatach jakie są najlepsze, ale już sama przy tym głupieje. Bo kiedyś super były te z kokosem, a teraz niby już najlepsze są wysoko elastyczne piankowo-lateksowe. Może Wy już macie jakieś wybrane i coś polecicie?Ojacie bliźnięta to duże wyzwanie !ale jak to mówią wszytki za jednym zamachem
U nas dużo kupione wczoraj takie zestawy noworodkowe na szafa bobasa zamówione 100%bawelna wyglądają super, czekam aż przyjdąmi zostało kupić pare ubranek właśnie jeszcze w rozmiarze 56 jakiś termometr i właśnie tez higieniczni pielęgnacyjne sprawy aaa no i materacyk do łóżeczka, czekam aż mąż będzie miał jakieś wolne lub w sobotę pojedziemy
Dziś tez zapisałam się na sesje brzuszkowa, myśle ze to fajna pamiątka![]()