ooo tez właśnie poszukuje.. mam mała łazienkę i normalnie przeraża mnie jak to ogarnąćDziewczyny, a polecacie jakąś wanienke do kąpieli? Taka żeby była prakryczna, wygodna i nie zajmowała później dużo miejsca.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo tez właśnie poszukuje.. mam mała łazienkę i normalnie przeraża mnie jak to ogarnąćDziewczyny, a polecacie jakąś wanienke do kąpieli? Taka żeby była prakryczna, wygodna i nie zajmowała później dużo miejsca.
Ja mam normalna, ale jeszcze po poprzednim synu. Łazienka też mała, ale jakoś dam radeooo tez właśnie poszukuje.. mam mała łazienkę i normalnie przeraża mnie jak to ogarnąć![]()
Co do rodzinnych świąt to my mieszkamy za granicą i raz było tak: ok zostajemy sami. No nie było źle, jednak troszkę smutno.
Rok później zaprosiliśmy moich teściów. No cóż mogę powiedzieć: podstaw wszystko pod pyski za przeproszeniem. Nie odetchnęłam w ogóle , wręcz miałam dość [emoji849]
Kolejne święta były w moim rodzinnym domu i to była istna katastrofa [emoji2359] ..
Te święta spędzamy z dziećmi znowu w Niemczech bo boję się jechać 1000km na 2tyg przed terminem porodu gdziekolwiek.
Trochę szkoda mi Taty bo będzie sam z braćmi ale nie mam ochoty rodzic w Polsce ani tum bardziej w trasie .
Nasze tez ostatnie za granica bo po porodzie zjeżdżamy na stałe do kraju.My też spędzamy święta za granicą. To już czwarte, jeśli dobrze liczę i jednocześnie ostatnie za granicą. Pewnie będzie cicho i smutno, ale trzeba szukać pozytywów i się cieszyć z ostatnich świąt w spokoju [emoji854]
Nasze tez ostatnie za granica bo po porodzie zjeżdżamy na stałe do kraju.![]()
My też [emoji4]
Ja mam dosyć dużą łazienkę i będę mieć stojak właśnie. Jedyny problem jak młoda wyrośnie bo mamy prysznic bez brodzika, są niby dmuchane wanienki czy coś ale to już przyszłość.Ja mam normalna, ale jeszcze po poprzednim synu. Łazienka też mała, ale jakoś dam radewiem, że są jeszcze stojaki do wanienki jakby w czymś to Wam pomogło
![]()
Ja nigdy nie szczepiłam się na grypę.Szczepicie się na grypę (lub już to zrobiłyście)? Od 10 lat szczepiłam się co roku, ale teraz się waham… Co myślcie o takim szczepieniu w trakcie ciąży?