Ja się decyduje na sanco. Igły nie dam sobie wbić w brzuchDziewczyny a czy wszystkie decydujecie się na płatne badania prenatalne?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się decyduje na sanco. Igły nie dam sobie wbić w brzuchDziewczyny a czy wszystkie decydujecie się na płatne badania prenatalne?
GratulacjeHej!
Jestem tu nowa
26.05 robiłam test - pozytywny.
Beta w środę 31,87 dziś 66,85. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Ostatnia @ 26.04, termin wg aplikacji na 31.01.
Umówiłam się na wizytę do lekarza na 14.06. To nasza pierwsza ciąża.
Ja jakoś nie potrafię na oko robićJa zawsze robię na oko![]()
Ja też !Ja zawsze robię na oko![]()
Ja właśnie też pijeAż sprawdziłam bo wczoraj sama piłam i mi pomogła na zgagę i mdłości odrobine![]()
Ooo, a przy następnej wizycie mogłabyś zapytać dlaczego? Ciekawe czy ma jakąś teorię na toMi herbatę miętową j zielona lekarz zakazał. Nie pytałam czemu
A czytałaś, że można określić w tym badaniu płeć dziecka?Ja się decyduje na sanco. Igły nie dam sobie wbić w brzuch
Tak, można. Na pewno wyrażę zgodę na podanie płci. Choć przyznam szczerze, że to nie jest tak ważne jak wyniki badania. Sanco lub inwazyjne badanie prenatalne muszę zrobić, ponieważ w październiku poroniłam ciąże, która okazała się obciążona wadą genetyczną. A ty też decydujesz się na to badanie?A czytałaś, że można określić w tym badaniu płeć dziecka?