Ja tez mam 15.06,Też mam 15.06już u swojego ginekologa
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam 15.06,Też mam 15.06już u swojego ginekologa
![]()
Ja też mam 15.06 wizytę z usg prenatalnymJa tez mam 15.06,![]()
Będzie dobrze. Weź do auta butelkę wody i przekąski. Najlepiej przy zawrotach głowy lub chorobie lokomocyjnej siedzieć z przodu.
Słyszałam też taki paradoks osób z problemami w czasie jazdy: podobno gdy są kierowcami nie odczuwają mdłości i zawrotów. A jak są pasażerami to wszystko się zaczyna. Może też spróbuj ty być kierowcą? [emoji2]
Cześć [emoji3526]
Ja dziś zaczynam 10 tydzień [emoji86][emoji2962] jak ten czas leci... przeszłabym się na wizytę zobaczyć co tam u fasolki a tu dopiero wizyta 1.07 [emoji15] nie wytrzymam chyba...
Ja też dzisiaj zaczynam 10 tydzień, choć mam wrażenie że to się dłuży strasznie. Wizytę mam 15.06, bo po tym epizodzie z małym plamieniem mam iść skontrolować. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. [emoji846]
staram się ale ciężko mi chyba idzieĆwicz cierpliwość [emoji16] A tak serio, to chyba sporo dziewczyn ma wizytę na koniec czerwca, więc będziemy czekać razem [emoji846][emoji173]
Ekstra zdjęcie!!! Gratuluję raz jeszcze!Hej ja dziś po wizycie wychodziło często, bo przez chwilę miałam dwóch lekarzy, ale teraz już się unormuje. Kropek rośnie tętno zasuwa
Wow, już prenatalne, superJa też mam 15.06 wizytę z usg prenatalnym![]()