Wszystko to obejrzaneMy bardzo często oglądamy seriale i ostatnio oglądaliśmy " kto Zabił Sarę" , "the sinner", mogę też polecić "życie bez pozwolenia " , "bałagan jaki zostawisz" czy "toy boy"![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko to obejrzaneMy bardzo często oglądamy seriale i ostatnio oglądaliśmy " kto Zabił Sarę" , "the sinner", mogę też polecić "życie bez pozwolenia " , "bałagan jaki zostawisz" czy "toy boy"![]()
Fajny jestA z seriali na netflixie oglądam „ kto zabił Sarę „![]()
Byliśmy w różnych, pamiętam tylko ośrodek Kasia, ale on akurat jest troszkę oddalony od jeziorkaO super, dziękuję [emoji3590] popatrzę na tą miejscowość [emoji3590] masz jakiś konkretny ośrodek, domki do polecenia?
Big Little lies świetnyBridgertonowie, Big Little Lies (fantastyczne dialogi i obsada)
Może "Breaking bad"?Wszystko to obejrzane![]()
Wszystko to obejrzane [emoji28][emoji28][emoji4]
Dom i uwięzione widzialamZ seriali na Netflixie polecam "Dom z Papieru" jeśli któraś jeszcze nie widziała, niedługo będzie kolejny sezon"Uwięzione" też spoko. Wtedy macie oglądania na kilkanaście dni
![]()
To chyba mamy podobny gust co do serialiWszystko to obejrzane![]()
Widzialam jeden z ulubionychMoże "Breaking bad"?
Właśnie zrezygnowałam z hboMoże coś na HBO?[emoji16]