@freedom-soul super, że malutka tak dzielnie zniosła podróż 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie, a czasowo jak długa była ta podróż w jedną stronę?U nas też podróż w obie strony pod znakiem spaaaaankaw obie strony mały grzecznie spał
![]()
1,5 godzinki wyszło nam w jeden stronęFajnie, a czasowo jak długa była ta podróż w jedną stronę?
Dziewczyny! Nie wiem czy znacie, ale serdecznie polecam zabawę dla maluszka…. Tydzień temu Lenka dostała balon z kotkiem (taki na Hel, w załączniku zdjęcie). Zaczęłam przywiązywać go do jej nogi i mała ruszając nóżką bawi się nim. Jest dużo radości, gazy odchodzą i nawet godzinkę mam „spokoju”.
Szałwia hamuje laktację.Z tego co czytałam szałwia hamuje laktację, ale teraz to już nie wiem….
Szałwia zakończy laktację. Jeżeli chcesz wzmożyć laktację to polecam kawe zbożowa (ja nie lubie, ale całkiem smaczna jest mleczna).Oj u mnie z piciem wody jest bardzo kiepsko. Dzięki za radę z szałwią, muszę koniecznie spróbować.
Ha widziałam zabawy z balonami, ale jakoś jeszcze nie wykorzystałamDziewczyny! Nie wiem czy znacie, ale serdecznie polecam zabawę dla maluszka…. Tydzień temu Lenka dostała balon z kotkiem (taki na Hel, w załączniku zdjęcie). Zaczęłam przywiązywać go do jej nogi i mała ruszając nóżką bawi się nim. Jest dużo radości, gazy odchodzą i nawet godzinkę mam „spokoju”.