P
Patrycjaa89
Gość
Trzęsłam się jak galareta podczas usgI jak po wizycie? Ja zaraz jadę![]()

Trzymam kciuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzęsłam się jak galareta podczas usgI jak po wizycie? Ja zaraz jadę![]()
Aa zapomniałam napisać 6t1dTrzęsłam się jak galareta podczas usgcrl 0,26cm serducho biło 147 uderzeń
Trzymam kciuki![]()
ja tez się dziś trzęsłam jak galareta, aż mnie ginka upomniala bo jej się obraz ruszałTrzęsłam się jak galareta podczas usgcrl 0,26cm serducho biło 147 uderzeń
![]()
Trzymam kciuki![]()
Aa zapomniałam napisać 6t1dbyle do przodu, trzymam kciuki za Was wszystkie
![]()
Cieszę się bardzo i gratulujeSuper! Gratuluję
Ja po wizycie. Ciąża zdrowa 6t0d serduszko było widoczne![]()
Moja dwa podejścia robiła żeby zmierzyć bo nie umiałam nóg uspokoićja tez się dziś trzęsłam jak galareta, aż mnie ginka upomniala bo jej się obraz ruszał![]()
Przecież mieści się w normieDziewczyny i miałyście racje tylko się zestresowałam… bo teraz wydaje mi się ze beta nie odpowiada tygodniowi ciąży… na początku piękne przyrosty o 160% … możecie pomoc mi zinterpretować? U mnie dzisiaj 7+1Boooniuu panikuje strasznie
ale boje się cholernie
A to nie jest tak ze powinno teraz być znacznie więcej? Ze teraz wynik odpowiada 5-6 tydzień? Porównałam sobie pierwsza ciąże i tam wynik znacznie wyższyPrzecież mieści się w normie![]()