Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My właśnie dzisiaj mieliśmyDziękuję, dam znać jak było
Jak tam decydujecie się na sesje ciążowe? Kiedy najlepiej taką wykonać tzn w którym tyg?
Super, ja dziś właśnie robiłam porządki w zdjęciach synka i mam dużo do wywołania, spore zaległości. U mnie 22 tydzień, ale na razie nie wiele widać po mnieMy właśnie dzisiaj mieliśmytzn to nie była taka typowo ciążowa tylko rodzinno- ciążowa. Z każdej ciąży mam taką pamiątkę, tak samo jak zdjęcia po porodzie. Uważam że warto
sesje po narodzinach też już mamy umówiona ale zdecydowałam że na zdjęcia w naszym domu. Mamy super panią fotograf- robi super fotki i do tego ma fajne podejście do dzieci
Też właśnie dzisiaj miałamMy właśnie dzisiaj mieliśmytzn to nie była taka typowo ciążowa tylko rodzinno- ciążowa. Z każdej ciąży mam taką pamiątkę, tak samo jak zdjęcia po porodzie. Uważam że warto
sesje po narodzinach też już mamy umówiona ale zdecydowałam że na zdjęcia w naszym domu. Mamy super panią fotograf- robi super fotki i do tego ma fajne podejście do dzieci
+ 7 kg. Biore ten nowy prenatal duo bo on ma tylko metylowane witaminy, witamine d i probiotyk jak mi sie przypomniMam nadzieję, że tak będzie. 7 lat temu bardzo źle ją zniosłam i musiałam leżeć u położnejSuper, ja też czuję się dobrze, ale mój brzuszek wydaje mi się taki mały i wszyscy mi mówią, że po mnie nie widać za dużo. A wy dużo przytyłyście? Stosujecie jakieś suplementy?
ja mam w poniedzialek. Juz ktoras tu pisala kiedy najlepiej bo tez zeby nie byc spuchnieta i ladne zdjecia zeby bylyDziękuję, dam znać jak było![]()
Jak tam decydujecie się na sesje ciążowe? Kiedy najlepiej taką wykonać tzn w którym tyg?
zdarzaja sieHejka
Dziwnie dzisiaj się czuję. Taka dziwnie śpiąca. Dziecko też mało ruchliwe, wczoraj trochę się udzwigałam i urobiłam i teraz zastanawiam się czy wszystko w porządku.
W nocy dokazywał trochę, ale od rana cisza, cały dzień spał, dopiero przed chwilą poczułam kilka ruchów i znowu cisza .
Cukier też dzisiaj dość niski (jestem na insulinie?
Obecnie zaczęłam 31tydzień. Pierwszy raz mam takie spokojne dziecko.
Czy u was też zdarzają się ciche dni?