Eveline.eve
Fanka BB :)
Też mam kłucia i ciągnięcie po bokachTrzymam kciuki, aby wszystko było dobrze. Kłuciami się bardzo nie przejmuj, też je mam. Taki chyba urok początków![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też mam kłucia i ciągnięcie po bokachTrzymam kciuki, aby wszystko było dobrze. Kłuciami się bardzo nie przejmuj, też je mam. Taki chyba urok początków![]()
Ja też mam, i dzisiaj nasilone. Do wizyty tydzień, a ja już jak na szpilkach i czytam głupoty w googleTrzymam kciuki, aby wszystko było dobrze. Kłuciami się bardzo nie przejmuj, też je mam. Taki chyba urok początków![]()
Trzymamy kciuki z całej siły!
Ha ha dyskutuję z chat gpt chociaż wiem że to głupota ale mnie uspokajaJa też mam, i dzisiaj nasilone. Do wizyty tydzień, a ja już jak na szpilkach i czytam głupoty w google![]()
Kocham chat gpt.Ha ha dyskutuję z chat gpt chociaż wiem że to głupota ale mnie uspokaja
Mam tak samo, ale wstyd mi było przyznaćHa ha dyskutuję z chat gpt chociaż wiem że to głupota ale mnie uspokaja
Ja mam od wczoraj mega mdłości i wstręt do smaków i zapachówTeż mam kłucia i ciągnięcie po bokachniechaj nam kropeczki zdrowo rosną