• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Hej, zwariowany weekend. Komunia i kupa ludzi. Dopiero przed chwilą udało mi się zrobić pobranie. Siedzą we mnie dwa wilki które walczą „robić przyrost - nie robić przyrostu” a jak Wy się czujecie? Badałaś jeszcze betę czy już po odpuszczasz?
Ja już odpuszczam. Już trochę wróciłam do rzeczywistości i w pracy zaczynam pracować a nie co chwilę zaglądać jak nie beta to forum czy doszukiwać objawy.

Po zastrzykach mam straszne zjazdy. Wcześniej wieczorem tak godzinę po wstrzyknięciu a teraz czasem rano i wieczorem a czasami tylko raz albo rano albo wieczorem.
Mam totalną wirówkę w głowie, czarno przed oczami, jestem mega osłabiona że z trudem rękę unoszę. Dziś np wzięło mnie jak wychodziłam do pracy i w samochodzie. Mam 25 min jazdy to ledwo się zawlokłam.

Mam nadzieję że szybko odstawię te leki. Wydaje mi się że to progesteron.

reklama
Hej, zwariowany weekend. Komunia i kupa ludzi. Dopiero przed chwilą udało mi się zrobić pobranie. Siedzą we mnie dwa wilki które walczą „robić przyrost - nie robić przyrostu” a jak Wy się czujecie? Badałaś jeszcze betę czy już po odpuszczasz?
A ty badasz jeszcze czy czekasz na USG?
Zapisałaś się już na wizytę?

Ja mam dopiero 21 maja. Już rozkminiałam żeby przyspieszyć wizytę ale nie mam czasu. Wyjazd do Warszawy, wizyta i powrót to u mnie ok 3 godz z głowy.

Dzień dobry 😁 kończę śniadanie i lecę do labu

Załączniki

• IMG20260512060947.jpg
    IMG20260512060947.jpg
    515,1 KB · Wyświetleń: 10
A ty badasz jeszcze czy czekasz na USG?
Zapisałaś się już na wizytę?

Ja mam dopiero 21 maja. Już rozkminiałam żeby przyspieszyć wizytę ale nie mam czasu. Wyjazd do Warszawy, wizyta i powrót to u mnie ok 3 godz z głowy.
Zrobiłam wczoraj przyrost już ostatni raz, beta 520 więc cudnie rośnie. Dzisiaj idę do ginekologa po ewentualną receptę na progesteron- Zobaczymy czy będę dalej musiała brać i w jakich dawkach. Tak już się cieszę ze w takim tempie niedługo będzie serduszko! Wszystkie będziemy mieć cudny dzień mamy 🤰 teraz rozkminiam gdzie tu się zapisać na NFZ bo chodzę prywatnie z pakietu za wszelkie dodatkowe badania trzeba zapłacić. W pakiecie mam wizytę i USG.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry