Eveline.eve
Fanka BB :)
Jakie to laboratorium?Nadal cisza, ani wyników ani odpowiedzi....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakie to laboratorium?Nadal cisza, ani wyników ani odpowiedzi....
U mnie 4+3Nie śmiało mogę dołączyć.
Beta z 09.05 - 19
Z 11.05 - 59
Czekam na wizytę 21 maja. Jestem już po jednym cc więc zależy mi na szybkiej wizycie. Ciążę wyłapałam mega szybko bo tak naprawdę okres powinnam mieć max dzisiaj. Objawów mam sporo, pierwszą ciążę na początku o wiele lżej przechodziłam na tym etapie
U mnie dopiero 4+5 tydz.
Ja nie wiem kiedy miałam owulację tak naprawdę, a ostro staraliśmy się cały miesiąc. Poprzedni cykl mega mi się rozjechał bo trwał ponad 40 dni. Ktos tu pisał, że w 5 tyg to za wcześnie na objawy. A u mnie już od zeszłego poniedziałku się zaczęło. Niby to rzadkie ale do myślenia dal mi zatkany jakby opuchnięty nos w środku, a byłam zdrowa bez infekcji, później w czwartek odrzut od kawy, okropnie zaczęła mi smakować kwasem. No a w tym tygodniu ledwo żyję, śpię razem z młodym na drzemce, zasypiam już po 19. Takiego zmęczenia to ja nigdy nie miałam chybaU mnie 4+3prawie tak samo
Oh ja w pierwszej ciąży nie wiedziałam co to badanie bety, teraz zrobiłam 3 pobrania. Kusi by robić więcej ale czuję że będzie dobrze i będę czekać na poniedziałek, jeśli tylko Cię to uspokoi i masz możliwość to nie bój się myślami i róbDziewczyny na moim miejscu robiłybyście jeszcze betę? Kurde trochę się martwię takimi niskimi wartościami mimo, że niby wiem, że wyłapałam ciążę wczesnie. Testy robię co drugi dzień i są coraz ciemniejsze, dzisiaj już w sumie kreska taka jak kontrolna ale wiadomo testy, a beta to co innego. Niby przyrost po 48h miałam ponad 200% ale stres jest. W sumie gdybym zrobiła betę to też bym siedziała jak na szpilkach
W pierwszej ciąży robiłam betę raz i nawet nie myślałam o powtarzaniu. A no i progesteron 26,50 to chyba ok?
Właśnie betę mogę zrobić dopiero w sobotę bo teraz mąż pracuje od 6:00, a ja siedzę na opiece z synem i wyprawą z nim do labu to by było nie lada wyzwanieOh ja w pierwszej ciąży nie wiedziałam co to badanie bety, teraz zrobiłam 3 pobrania. Kusi by robić więcej ale czuję że będzie dobrze i będę czekać na poniedziałek, jeśli tylko Cię to uspokoi i masz możliwość to nie bój się myślami i róba prożek masz bardzo ładny
Jeśli będziesz spokojniejsza to Rób a jak te badania jeszcze bardziej ciebie stresują to odpuść. W mojej klinice wyniki powyżej 100 nie każą kontrolować przyrostu.Dziewczyny na moim miejscu robiłybyście jeszcze betę? Kurde trochę się martwię takimi niskimi wartościami mimo, że niby wiem, że wyłapałam ciążę wczesnie. Testy robię co drugi dzień i są coraz ciemniejsze, dzisiaj już w sumie kreska taka jak kontrolna ale wiadomo testy, a beta to co innego. Niby przyrost po 48h miałam ponad 200% ale stres jest. W sumie gdybym zrobiła betę to też bym siedziała jak na szpilkach
W pierwszej ciąży robiłam betę raz i nawet nie myślałam o powtarzaniu. A no i progesteron 26,50 to chyba ok?