reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Abejka ... to życzę Ci możliwości do wypoczynku ... bo tego Ci chyba ostatnio brakuje ... Buziaki dla Ciebie i Zuzolka (strasznie słodki w podpisie :-):tak:)

reklama
no Abejka ale nas zrobilas:no::-D....oszczedzaj sie troche babo,bo nowe mieszkanko juz tuz..tuz,a tam napewno sprzatania po pachy i musisz miec duzo sily:tak::-D;-),(to i jesc trzeba porzadnie):tak:

Abejka Dziewczyny mają rację, zwolnij trochę i zacznij dbać o swoje zdrowie :tak: Z tym jedzeniem to też powinnaś coś zmienić. Ale muszę za to pochwalić Zuzkę - wygląda na tym zdjęciu zarąbiaście, talka duża panna z niej ;-):tak::-D

No, to napisałam o Hani zdrowiu, teraz czas na mnie:-(, a ze mną też nienajlepiej:wściekła/y:. Miałam cały weekend straszne bóle w nadbrzuszu, byłam pewna, że to nerki, bo od lat choruję na nerki, ale poszłam w poniedziałek do lekarza, zrobiłam badania moczu i się okazało, ze to nie nerki:szok:. Czyli co?? Brzuch boli tak okropnie, że momentami jestem zupełnie wyłączona z życia:angry:. Dostałam wczoraj skierowanie na badania krwi, na wątrobę, trzustkę itp, dziś idę na USG, lekarka coś nawet mówiła o szpitalu:szok:, ale jej to wybiłam z głowy:angry:. Jutro wyniki krwi, ale już dziś mi zaprzyjaźniona pielęgniarka powiedziała wynik morfologii, mam 11,6 hemoglobiny i baaardzo mało żelaza:szok:. Powiedziała, że w ogóle mam mało witamin, minerałów itp. No ale co z tym moim brzuchem:szok:. Masakra, teraz nie boli na szczęście:-).

zywa, zabieraj sie za jedzenie witaminek - duzo owocow, warzyw i czerwonego mieska i moze badanie usg wyjasni co z twoim brzuchem

Żywa:-:)no:, co z Tobą bidulko?
Bierz się za siebie ostro, dieta bogata w witaminy i żelazo!! Kurczę, tylko co z tym brzuchem:baffled:, mam nadzieję, że to nic poważnego:sorry:.

reklama
Do góry