Meryen
Aktywna w BB
O ja biedna świnka mała, co do męża zapałała i w efekcie brzuszek mam i jak tu u wszystkich dam, choć odwiedzam często klopa, to niestety nie ma Czopa ;-)
lol hehehehhe spadłam z krzesła hahahahahhaha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O ja biedna świnka mała, co do męża zapałała i w efekcie brzuszek mam i jak tu u wszystkich dam, choć odwiedzam często klopa, to niestety nie ma Czopa ;-)

Co prawda miała racje z tym pobytem w szpitalu ,ale mogła powiedzieć, że ide tylko na obserwacje,a nie od razu straszyć

co dzień słyszałam, że "jutro zdecydujemy, co dalej
" I dziś zdecydowali: zapisali mi hydroxyzyne i wypuścili do domu. Jak nie urodze w ciągu tygodnia to powtórka z rozrywki, ale wtedy już będe przeterminowana, to sama będe się prosić
mały waży już 3700 g
obwód głowki 33,72 cm
położenie - podłóżne główkowe
rozwarcie tylko na chudy palec. 
Tylko nie widziałam sali porodowej. W najbliższych dnich ma być uruchomiona wanna do porodu i w ramach promocji poród w wodzie ma być darmowy. Tylko sama druga faza porodu następuje już na łóżku, a nie w wodzie. To tak naprawde, to daje to tyle samo co ciepły prysznic- chwila relaksu przed porodem

i czas jakoś zleciał
pizza ale superowo
w Legnicy przez grypę odwiedziny zakazane a o kurierze i pizzy nie wspomnęchyba by mnie pogonili w piżamie
![]()

pomysłowość ludzka nie zna granic

jakby tornado przeszło

Byliście dzielni - cała trójka: Ty, twój mąż i dzidziuś
Podziwiam Was wszystkich

Jesteście boskie

Takie talenty nie mogą ukrywać się przed światem

Podczytuję sobie Was troszeczkę, ale ciężko pisać, bo mała niechętna do współpracy. W nocy lubi pobrzęczeć a w dzień też jakoś nie chce mi spać. I chodzę na rzęsach
A do tego mój synek dziś zaczął kichać i widzę, że znowu jakieś przeziębienie mu się kroi...

:-)bunt
;-)Pasibrzuch- posikałam sie prawie ze smiechu ;-))To jeszcze oda do wód (wymyślone pod prysznicem):
O pani Wodo Płodowa, jestem już na ciebie gotowa, jakże mam prosić ma miła, byś mnie w końcu nawiedziła :-)
Jeszcze kilka dni to Nika będzie musiała znaleźć miejsce w Tworkach dla wielu z nas ;-)