Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i to do tego na świeżym powietrzu...

ale szybko doszłam do siebie, bo mąz w porę mnie złapał i było ok.

Witam serdecznie
gruba żabaserdecznie gratuluję bliżniaków. Mój C. cały czas mówi że u Nas też będzie 2 bo teraz niby na niego kolej bo u niego w rodzinie są bliżniaki. Ale na USG lekarz nic takiego niepowiedział. Za tydzień kolejne USG już w Polsce to podpytam w tej kwestii.
A co do przybranych kg. to napewno przytyłam troszku bo spodnie się niedopinają a wcześniej były luzniejsze. Niestety niemam wagi ale przed ciążą warzyłam ok 63 kg.
Pozdrawiam i buziaczki zasyłam :*
Tak piszecie o tych swoich kilogramach a ja postanowilam ze w tej ciazy nie moge przytyc wiecej niz´10 kg poniewaz pol roku po porodzie biore slub koscielny i chce sobie kupis wymarzana sukienke iw ygladac bajecznie wiec mam motywacje.
J anarazie z waga stoje w miejscu mam nadzieje ze pozniej tez bedzie mi latwo sie chamowac z jedzeniem , bo wiem ze potem nie jest tak latwo sobie czegos odmowic jak przyjdze zachcianka.
Ja zawsze ważyłam koło 50 kg, ale odkąd związałam się z mężem to przytyłam 12 kg. Co prawda nie było to w ciągu miesiąca... tylko w ciągu nie całego 2,5 roku. Mam 160 cm wzrostu. Też staram się pilnować, jeść raczej dużo zdrowych warzyw i owoców.ja mam 173cm i już ważę 72kg:-)
muszę się bardzo pilnować, bo będzie ni dobrze tym bardziej, że wiem, że potrafię przytyć, bo uwielbiam jeść, tym bardziej, że przed ciążą przytyłam do 70kg, a zawsze krążyłam wokół 65kg więc boję się co bym nie nie popuściła pasa sobie za bardzo![]()
aga23 a Ty gdzie teraz mieszkasz?
Wiedziałam, że urosłam wszerz, ale nie spodziewałam się, że aż tak bardzo
Najlepsze jest to, że po porodzie ważyłam mniej niż przed ciążą i tyłek mi urósł jak przez ponad rok czasu siedziałam z Młodym w domu, potrafiłam cały dzień nic nie jeść, za to na noc istne obżarstwo
Po tej ciąży muszę się wziąć w garść, bo w życiu takim słoniem nie byłam i źle się z tym czuję;-)

, mamy pewne typy ale jeszcze daleko do decyzji więc na razie się nie zastanawiamy

Zatrzymali mnie nawet w szpitalu, porobili badania i tyle. Strasznie głupie uczucie jak się traci świadomość...