Anusia8309
Fanka BB :)
ja tez przeczytałam wszystko,swietne nadrobienie zaległosci,faktycznie nie ciekawie z tymi omdleniami:-)wspolczuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ech ja na temat wagi wolę się nie wypowiadać, wczoraj u GP doznałam delikatnie mówiąc szokuWiedziałam, że urosłam wszerz, ale nie spodziewałam się, że aż tak bardzo
Najlepsze jest to, że po porodzie ważyłam mniej niż przed ciążą i tyłek mi urósł jak przez ponad rok czasu siedziałam z Młodym w domu, potrafiłam cały dzień nic nie jeść, za to na noc istne obżarstwo
Po tej ciąży muszę się wziąć w garść, bo w życiu takim słoniem nie byłam i źle się z tym czuję;-)
ja juz dziewczyny po zabiegu
przyszłam sie pozegnac, bo opuszczam te forum, teraz bardziej potrzebuje innego tematu np. ciaza po poronieniu i wroce do staraczek
trzymajcie sie dziewczyny, zycze wam wszystkiego najlepszego
przyszłam sie pozegnac, bo opuszczam te forum, teraz bardziej potrzebuje innego tematu np. ciaza po poronieniu i wroce do staraczek
Kubiaczka te wszystkie zajęcia nie uciekną ;-)
do żagli to się rzeczywiście nie bierz![]()
Cześć dziewczyny ja kolejny dzień nie najlepszej formyale tak sobie tłumacze ze przecież musi mi kiedyś przejść.