Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moja kićka mnie obudziła wandalka mała no chyba mnie przygotowuje na dzidzie psychicznie 
Witam wszystkie mamy :-)
Postanowiłam do Was dołączyć, mimo, iż jestem od was dużo starsza i mam bagaż dość nietypowych doświadczeń.
Mam syna 16 letniego, który jest niepełnosprawny - to efekt porodu i dużo by opowiadać.
Ciężko mi nagle przestawić się na myślenie, że Pan Bóg wystawia mnie na drugą próbę bycia mamą. Czuję sięświetnie, jestem w 13 tygodniu.
Czasem czuję się jakbym była w ciązy pierwszy raz - 16 lat temu były inne opcje i moja mózgownica inna :-)
Chętnie czasem z wami porozmawiam, może się dowiem czegoś " na czasie" lub też podzielę sięswoim doświaczeniem
pozdrawiam was serdecznie :-)

Witaj Kaja wśród nas:-)
PS a na Śląsku chyba huragan heheh, bo mi właśnie czyjaś bluzka na balkon wleciałai wygina drzewa że hej
Może jeszcze jakieś gacie przylecą ?. Będę stać na czatach![]()
Zapowiadaliśmy synowi, że planujemy dzidzię, ale nie chciał o tym słyszeć.
Parę razy go "straszyliśmy", że to już, więc jak w końcu naprawdę było już, to popatrzył się na nas i powiedział "aha, akurat". Ale gdy utwierdziliśmy go w przekonaniu, że to fakt, na pół godziny zaszył się w swoim pokoju, po czym przyszedł i powiedział, że teraz muszę się dobrze odżywiać i uważać na siebie. Rozczulił mnie, dobre dziecko. A teraz bardzo się przejmuje i chce brata:-)

No, no, dużo starsza:-) A mój syn ma 18 lat i co Ty na to?
Fakt, że urodziłam go zdając maturę, więc byłam bardzo młodziutka. Ale nie żałuję, choć też mi było bardzo ciężko. No i troszkę inne czasy.
Pozdrawiam i gratuluję maluszka.

ale wszyscy tacy będziemy i mam nadzieję, że będzie się wnuczki słuchał

nie wypijam duzo bo tak ok 1/2 szklanki i naprawdę działa.
Nadineczko niestety nic więcej nie przyleciało. Mi to pies daje naukę nocnego wstawania po kilka lub kilkanaście razy bo jak jest burza to drze się jak wariat:-) za każdym razem jak zagrzmi:-)a ja mam pytanko już Wam robili usg przez brzuszek czy jeszcze dowcipnie:-)
no ja też migreny miałam... i mam nadalIvi mnie tez dosyc czesto pobolewa głowa (często przed ciążą miałam migreny i lądowałam w szpitalu ) i powiem ci ze kiedys lekarz powiedział mi żebymnapiła się melisy. Wcześnie nie próbowałam bo moglam jeść swoje wspaniałe proszki na migrenę ale teraz niestety to odpada. Spróbowalam i efekt rewelacyjnynie wypijam duzo bo tak ok 1/2 szklanki i naprawdę działa.
![]()
trzymaj się -wime jak przy migrenach się cierpni. Ja też je miewam w ciąży ale teraz mają znacznie mniejsze nasilenie niż przed ciążą. Trzymam kciuki!!