reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ostatnia edycja:
reklama
Uuuuuuu ale mi twardy brzusio się zrobił a ból z krzyży szedł:baffled:no ale dobrze dobrze oby tak dalej:-Dno i niedługo wezme się za te podłogi(heh ale mam zapęd)i dalej serduszkowac i niech mnie już bierze no bo 4 dni mi zostało:sorry2:

MACY TYSIOLEK i inne kobietki które maja termin na dzisiaj na kiedy macie się wstawić do szpitala jak niewieźmie was samo:confused:pewnie już pisałyście ale mój mózg w ciąży troche odmawia współpracy:cool2:

ja co 2-3 dni na KTG kontrolnie i do szpitala dopiero po 10 dniach od terminu - na 11 dzień trzeba się wstawić i będą pewnie działać :) ale mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby :tak:

ja co 2-3 dni na KTG kontrolnie i do szpitala dopiero po 10 dniach od terminu - na 11 dzień trzeba się wstawić i będą pewnie działać :) ale mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby :tak:
acha no to jeszcze jest troche czasu aby Amelka wyszła sama na świat:tak:a ten olejek bedziesz piła;-)

No a ja ide myć te podłogi:-pale kompa sobie zostawie włączone i sobie niekiedy zaglądne do was:-D
PAULA idź idź może ruszy:tak:my mieliśmy jechac jutro na zakupy ale wszystko jest kupione i nie jedziemy heh co leniwie spedzimy niedziele no chyba że może do kogoś wpadniemy ale nie mam ochoty szczerze hehe co pewnie jednak w domku błogie lenistwo:-p

mnie wszyscy straszą,że wywoływany poród dużo bardziej boli :-(
a boje sie,ze mi wywołają ze względu na te stare łożysko- bo to nic dobrego nie wróży :-( no zobaczymy- we wtorek mam KTG. może jakieś skurcze mi wykryje o których nie wiem :-D
a teraz spadam z D po zakupy, na spacer i do mamy. chociaż trochę się zmęczę :-p

oj, widze, że to nie tylko mnie czeka ta wątpliwa przyjemność.:wściekła/y:
Paula-No to teraz pełna mobilizacja- ja już zaczynam biegać po schodach:-p może zdąrzymy urodzic zanim lekarze się za nas wezmą:-p

Paulinaa, mnie też czasami bardzo kłuje w pochwie, ale nie non-stop. Może maleństwo na jakiś nerw uciska?

No właśnie nie wiem co myśleć:confused:. Wcześniej miałam tez klucia ale były sporadyczne i co kilka dni lub kilka w ciągu dnia a nie od rana co 20_30 minut ale jeszcze nie regularnie:-( Zobaczymy co dalej

acha no to jeszcze jest troche czasu aby Amelka wyszła sama na świat:tak:a ten olejek bedziesz piła;-)

Dzisiaj już apteki były pozamykane więc M mi nie kupił - jutro kupie i w poniedziałek rano łyżkę sobie wypije - może coś pomoże :) a jak nie to na pewno nie zaszkodzi - najwyżej przeprowadze się na jeden dzień do łazienki :tak:;-)

reklama
Do góry