Asiowo jakaś czepnięta ta lekarka
Tysiolek no nie wiem czy kopanie po tyłku Ci doda energii ;-)ale współczuję naprawdę jak ja sobie pomyślę o tych zębach i tym wstawaniu w nocy to ciarki mnie przechodzą
moja potrafiła się budzić co 10 minut jejku ale byłam padnięta 
Roxeen no proszę mój też zasnął o 22:00 o 4:00 cyc tylko mój wstał 5:30
wzięlam go do wyrka dałam cyca i tak przysypiałam i mały też ale się wiercił cały czas niespokojnie i przed 7:00 już nie spał na dobre
a ja tylko dawałam mu grzechotki i przymykałam oczy i otwierałam jak piszczał
teraz od 10:00 śpi
Asiax ja to kupiłam bluzkę i teraz nie wiem czy fajna chyba coś poszukam innego
Mar_anna powodzenia na wizycie
Morka zaszalej i idz do spa i jedz na Majorkę a co tam ;-)
Beti bierz witaminki mi jeszcze też włosy wypadają wkurza mnie jak na małym znajduję
Klara a sadzam go za kółko niech się uczy od małego
i ja na prezydenta??? ja ino zawsze w drugiej otwartej zakładce odpowiadam wiec ja tego nie zapamiętuje
wiec mnie można z listy skreślić ;-)
I ode mnie również wszystkiego dobrego dla wszystkich mamusiek ;-):-)
Tysiolek no nie wiem czy kopanie po tyłku Ci doda energii ;-)ale współczuję naprawdę jak ja sobie pomyślę o tych zębach i tym wstawaniu w nocy to ciarki mnie przechodzą
moja potrafiła się budzić co 10 minut jejku ale byłam padnięta 
Roxeen no proszę mój też zasnął o 22:00 o 4:00 cyc tylko mój wstał 5:30
wzięlam go do wyrka dałam cyca i tak przysypiałam i mały też ale się wiercił cały czas niespokojnie i przed 7:00 już nie spał na dobre
a ja tylko dawałam mu grzechotki i przymykałam oczy i otwierałam jak piszczał
teraz od 10:00 śpi Asiax ja to kupiłam bluzkę i teraz nie wiem czy fajna chyba coś poszukam innego

Mar_anna powodzenia na wizycie
Morka zaszalej i idz do spa i jedz na Majorkę a co tam ;-)
Beti bierz witaminki mi jeszcze też włosy wypadają wkurza mnie jak na małym znajduję

Klara a sadzam go za kółko niech się uczy od małego

i ja na prezydenta??? ja ino zawsze w drugiej otwartej zakładce odpowiadam wiec ja tego nie zapamiętuje
wiec mnie można z listy skreślić ;-)I ode mnie również wszystkiego dobrego dla wszystkich mamusiek ;-):-)