Czarnanoc
Fanka BB :)
Dokładnie to moja wina. Powinnam coś powiedzieć. Teraz będę płacić za prywatne usgDziewczyny Wy się domagajcie zdjęć i pokazania wszystkiego. Nie ważne czy jesteście na NFZ czy prywatnie bo oni i tak kasę za to dostają![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie to moja wina. Powinnam coś powiedzieć. Teraz będę płacić za prywatne usgDziewczyny Wy się domagajcie zdjęć i pokazania wszystkiego. Nie ważne czy jesteście na NFZ czy prywatnie bo oni i tak kasę za to dostają![]()
Najważniejsze, że maleństwo duże i serduszko bije pięknie.. Ale rozumiem Cię że możesz czuć się trochę rozczarowana bo jakby nie patrzeć tyle nerwów i ważny dzień.. aż dziwne że nie dostałaś żadnych zdjęć... Jak masz być spokojniejsza to faktycznie może umow się do jakiegoś sprawdzonego lekarza ❤Dziewczyny ja już jestem po prenatalnych.
Dzidzia ma trochę ponad 7 cm. Tętno 155 uderzeń. Podobno wszystko dobrze ale ja nie widziałam ani monitora ani nie dostałam żadnej foty. Nie jestem zadowolona. Nie mam zamiaru się stresować. Zaraz będę umawiać się na prywatną wizytę.
Kurde naprawdę dziwne jeszcze nie spotkałam się z czymś takim żeby nie koc spojrzeć na monitor i nie dostać zdj przecież to jest pamiątka tymbardziej że to prenatalneNajważniejsze, że maleństwo duże i serduszko bije pięknie.. Ale rozumiem Cię że możesz czuć się trochę rozczarowana bo jakby nie patrzeć tyle nerwów i ważny dzień.. aż dziwne że nie dostałaś żadnych zdjęć... Jak masz być spokojniejsza to faktycznie może umow się do jakiegoś sprawdzonego lekarza ❤. Tak czy inaczej gratuluję 7 cm minonka
![]()
Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok! Jedz koniecznie na izbę i dawaj znać, jak już będziesz spokojna [emoji3590]Dziewczyny zaczęłam plamić [emoji22] ..... i brzuch mnie zaczyna boleć[emoji17]
Ale to mówisz o tych pierwszych prenatalnych? Wydawało mi się, że ich się nie wykonuje ta technika ?ja płacę z prenatalne 250 zł i w tej kwocie mam już wliczony filmik 3d/4dmam nadzieję, że będzie się opłacało, ogólnie stres już powoli się zaczyna.
ogarnięte mam już wszystko na dziś więc można odpoczywać![]()
nie rozumiem pytaniaAle to mówisz o tych pierwszych prenatalnych? Wydawało mi się, że ich się nie wykonuje ta technika ?![]()
nie rozumiem pytaniabędę miała robione badanie prenatalne + dodatkowo filmik nagrany jako dodatek, oprócz badania.