Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pamiętam że moja córka to w tym wieku uwielbiała pet shop do dzisiaj ma ich całe pudło, albo jakieś planszówka możeDziewczyny co kupić 7latce na urodziny? Lego i książki dostała na dzień dziecka. Ja już nie mam pomysłów.
Moja chrześnica w tym wieku miała jobla na Lol suprise. Teraz kupuje jej czasem coś do szkoły albo pytam jej mamy lub daje pieniądze. Zazwyczaj na coś zbieraDziewczyny co kupić 7latce na urodziny? Lego i książki dostała na dzień dziecka. Ja już nie mam pomysłów.
są fajne zestawy Play-doh, ja osobiście kochałam to w dzieciństwie. Może jakąś fajną grę planszową.Dziewczyny co kupić 7latce na urodziny? Lego i książki dostała na dzień dziecka. Ja już nie mam pomysłów.
U nas cały czas na topie lol supriceDziewczyny co kupić 7latce na urodziny? Lego i książki dostała na dzień dziecka. Ja już nie mam pomysłów.
każda ilość alkoholu może zaszkodzić, wiadomo że nie zrobiłaś tego specjalnie,nie powinnaś się martwić.Kurcze imieniny Prezesa i częstowali białym winem i się zapomniałam... Wzięłam chyba że 2 czy 3 łyki... Mam nadzieję że nic nie będzie... Aż mi się gorąco zrobiło..
Domowe karaoke też spoko jeśli lubi sobie pośpiewać. W empiku są zestawy z płytami i mikrofonemDziewczyny co kupić 7latce na urodziny? Lego i książki dostała na dzień dziecka. Ja już nie mam pomysłów.
Wszystko z rozsądkiem moim zdaniemKurcze imieniny Prezesa i częstowali białym winem i się zapomniałam... Wzięłam chyba że 2 czy 3 łyki... Mam nadzieję że nic nie będzie... Aż mi się gorąco zrobiło..