Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki za wizytę i żeby stres odpuścił trochęJa tam czuje że będę mieć chłopca. Jem jak na chłopaka. Ale zobaczymy. Mam takiego stresa przed jutrem i wizyta :-( cała w stresie jestem. Aż Wszytsko mnie boli.
To możemy trzymać kciuki wspólnie za siebie nazwajem, bo ja też jutro o 13.10 [emoji85] cieszę się i boję.. Np jeszcze ani razu nie miałam mierzone jak serduszko bije i mam nadzieję, że będzie ok..Ja tam czuje że będę mieć chłopca. Jem jak na chłopaka. Ale zobaczymy. Mam takiego stresa przed jutrem i wizyta :-( cała w stresie jestem. Aż Wszytsko mnie boli.
Trzymam kciuki by było wszystko dobrzeJa tam czuje że będę mieć chłopca. Jem jak na chłopaka. Ale zobaczymy. Mam takiego stresa przed jutrem i wizyta :-( cała w stresie jestem. Aż Wszytsko mnie boli.
Za Ciebie także 3mam kciuki!! ❤To możemy trzymać kciuki wspólnie za siebie nazwajem, bo ja też jutro o 13.10 [emoji85] cieszę się i boję.. Np jeszcze ani razu nie miałam mierzone jak serduszko bije i mam nadzieję, że będzie ok..
To ja później mam. Trzymam kciuki :-)To możemy trzymać kciuki wspólnie za siebie nazwajem, bo ja też jutro o 13.10 [emoji85] cieszę się i boję.. Np jeszcze ani razu nie miałam mierzone jak serduszko bije i mam nadzieję, że będzie ok..
Za Ciebie także 3mam kciuki!! [emoji173]
Dzięki [emoji4] grunt to dobra grupa wsparcia [emoji16]To ja później mam. Trzymam kciuki :-)
witam WasHej , chyba jestem pierwsza z terminem na 2021. Dziś 28dc i termin spodziewanej @ i nie do końca wyczekiwane 2kreski. Termin wychodzi mi na 01.01.2021. Ktoś że mną zaczyna oczekiwanie?
Hej Agnieszko! Ja mam na 28witam Wasja mam termin na 27.12. ale może przygarnięcie mnie do siebie?
![]()
Tzn 28.01Hej Agnieszko! Ja mam na 28) i chyba ten sam rocznik 89'?