reklama

Styczniówki 2021

Ja w żadnej ciąży nie miałam takiego - szczerze nie wiedziałam nawet że można coś takiego kupić.
Znając siebie i bardzo trudne początki tej ciąży, wolę nie stwarzać dla siebie sytuacji do paniki. A zapewne nie raz bym się niepotrzebnie nakręciła.
Może nie mam racji i też by mnie to uspokoiło nie raz. Sama nie wiem.
Narazie skupiam się na walce z krwiakiem.
Miłego dnia.
W jaki sposob walczysz z krwiakiem? Ja biorę 3*duphaston dziennie i nic :/ nie zmniejsza się nawet. Zaczynam się martwić, bo czytałam ze do 2 trymestru powinny same się wchłonąć :/

reklama
Witajcie! U mnie na topie jagodzianki[emoji16]
O mamo! Ale kusisz ;p
Ja od wczoraj mam nasilenie mdlosci nic nie mogę przełknąć na siłę jem zupę jarzynowa (bez marchwi) wszystko mi śmierdzi w nocy mi się śniło,że dziś kupię sobie śledzie i zjem... pojechaliśmy z mężem an zakupy zobaczyłam śledzie i myślałam że nie zdążę opuścić sklepu. Coś czuję że to moje dziecko oczami jesc będzie 😅.

Na razie na puls nie patrzę tylko słucham bo słabo łapie jest jeszcze wcześnie skończyłam 13 tydzień raz pokazuje ok 160 a raz nic nie pokazuje. W moim detektorze trzeba trochę odczekać żeby pokazało puls na monitorze, jak dzidzia się w tym czasie kręci to ciężko żeby pokazało. Jeszcze nie sprawdziłam jednego ustawienia może na nim będzie inaczej. Nie słucham długo i to pewnie też dlatego.
Jaki masz detektor? 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry