reklama

Styczniówki 2021

reklama
To się nazywa potrójne szczęście 😁 więc nie mam co narzekać na moje większe nudności. Bo mam tylko nudności... bez wymiotow, bez omdleń. 3mam kciuki żeby szybko minęło:) mam nadzieję że nie położą Cię do szpitala i nie będziesz leżeć do końca :)znam osobiście taki przypadek 🙈
Z tego co mi wiadomo to mają w planach teraz szew założyć potem na oddział,a później mam już zostać do porodu.

Z tego co mi wiadomo to mają w planach teraz szew założyć potem na oddział,a później mam już zostać do porodu.
No właśnie... muszą mieć Cię pod stałą kontrolą. Ja w pierwszej ciąży też się należałam w szpitalu od 28 tyg. Ale z cukrzycą, potem w 36 tyg musiałam iść do szpitala bo miałam hipotrofie płodu i byłam tam do końca, wyszłam już po porodzie.

No właśnie... muszą mieć Cię pod stałą kontrolą. Ja w pierwszej ciąży też się należałam w szpitalu od 28 tyg. Ale z cukrzycą, potem w 36 tyg musiałam iść do szpitala bo miałam hipotrofie płodu i byłam tam do końca, wyszłam już po porodzie.
Oj ja z synem bylam z nadciśnieniem dwa razy po 4 dni w 16 i 26 tyg,a później mnie zostawili w 38 tyg,bo tez wymyślili hipotrofie urodzilam w 39 tyg duzego chlopca ;)teraz ma 6 lat i niedlugo mnie przerosnie.

Dzien dobry.czytam was od poczatku mojej ciazy mam termin na 13 styczen lecz taka niespodzianka będą trojaczki ;)
Ooo gratulacje. Mamy w rodzinie nieco dalszej trojaczki, akurat 3 dziewczynki w wieku mojej córy, miały być styczniowe, a są z listopada :) Na początku podobno było bardzo ciężko, teraz już super i dziewczyny są rozkoszne. Życzę powodzenia i duuużo zdrówka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry