Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja widzę, ze u mnie syndrom kwoki sie ujawnil. Obym przezyla Komunie bo robimy sami i bedzie super!Zazdroszcze tym co moga wszystko robic mi nie wolno tylko lezec jeszcze mnie cale krocze ciągnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja widzę, ze u mnie syndrom kwoki sie ujawnil. Obym przezyla Komunie bo robimy sami i bedzie super!Zazdroszcze tym co moga wszystko robic mi nie wolno tylko lezec jeszcze mnie cale krocze ciągnie.
Przezyjesz,a to sama gotujesz itp?.Ja widzę, ze u mnie syndrom kwoki sie ujawnil. Obym przezyla Komunie bo robimy sami i bedzie super!
Mnie też... dziś ledwo na badaniach wytrwałam i ta okropna krzywą.... A teraz tylko leżeć, leżę, leżę...obok miskiZazdroszcze tym co moga wszystko robic mi nie wolno tylko lezec jeszcze mnie cale krocze ciągnie.
Udanej imprezy!Ja widzę, ze u mnie syndrom kwoki sie ujawnil. Obym przezyla Komunie bo robimy sami i bedzie super!
Super ! GratulacjeDziewczyny,jestem po usg prenetralnym.dziecko zdrowe I na 90 procent Dziewczynka.dziecko z 1 maja a termin mi skoczył na 18 stycznia.dziwne.teoretycznie powinien być 22 styczeń.
Super ! Gratulacjej za tydzień w środę i mega się boję
Tez bym chciala miec córkę,ale podejrzewam,ze znow beda chlopaki.mi na prenatalnym nic o plci nie powiedzial ;(Dziewczyny,jestem po usg prenetralnym.dziecko zdrowe I na 90 procent Dziewczynka.dziecko z 1 maja a termin mi skoczył na 18 stycznia.dziwne.teoretycznie powinien być 22 styczeń.
Tak wszystko sama gotuje, piekę, stroję itp.Przezyjesz,a to sama gotujesz itp?.
Też się bardzo bałam,jeszcze musiałam czekać godzinę na wizyte i myślałam że się wykończe z nerwów.Ale po wizycie cisnienie spadło.Super ! Gratulacjej za tydzień w środę i mega się boję
Ja podejrzewałam chłopaka,A jest dziewczynka.ale się cieszę.Tez bym chciala miec córkę,ale podejrzewam,ze znow beda chlopaki.mi na prenatalnym nic o plci nie powiedzial ;(