Mama po raz drugi👍
Fanka BB :)
U mnie kamień to niekończąca się walkaTo jeszcze plyn do plukania bym dodala ja takim sposobem pozbylam sie krwawien.gorzej mam z kamieniem ciagle sie pojawia mimo,ze czyszcze co pol roku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie kamień to niekończąca się walkaTo jeszcze plyn do plukania bym dodala ja takim sposobem pozbylam sie krwawien.gorzej mam z kamieniem ciagle sie pojawia mimo,ze czyszcze co pol roku.
Ja tez w lokalu, tzn. Wynajelam salę bo bardziej sie oplaca u nas ceny kosmiczne na 50 osob bym musiala zaplacic ok 8-9 tys a tak nas to max wyniesie 3000.Ja tym razem zrobie w lokalu ;p
Ja szybko zasypiam jak na mnie bo 22 jakoś tak ale codziennie pobudka 4-5 rano i koniec spania ile bym dała by pospać do 8 chociaż . A później w dzień jak zombi syn wstaje o 10 a ja wtedy już bym poszła na drzemkęCześć dziewczyny! Jak się czujecie? Czy Wy macie tak samo że nie możecie zasnąć lub spać w nocy? A za dnia spałybyście jak smoki?ja mogę sobie pozwolić w ciągu dnia na jedną drzemkę z moją dwulatką, a nocy to nie pamiętam kiedy ostatnio przespałam
![]()
Ja ok 21 usypiam córkę, przy okazji sama zasnę i śpię ok pół godziny. Potem już jak wracam do łóżka to nie mogę zasnąć, a jak zasnę to budzę się co chwilę. Dziś poszłam spać o 00:40 I wstałam 5:20Ja szybko zasypiam jak na mnie bo 22 jakoś tak ale codziennie pobudka 4-5 rano i koniec spania ile bym dała by pospać do 8 chociaż . A później w dzień jak zombi syn wstaje o 10 a ja wtedy już bym poszła na drzemkę![]()
Trzymam kciuki !Ja ok 21 usypiam córkę, przy okazji sama zasnę i śpię ok pół godziny. Potem już jak wracam do łóżka to nie mogę zasnąć, a jak zasnę to budzę się co chwilę. Dziś poszłam spać o 00:40 I wstałam 5:20może się denerwuje podświadomie bo mam dziś badania prenatalne?
![]()
Trzymam kciuki. Ja mam dziś wizytę z usg. Może się dowiem jaka płeć, jeśli mój lekarz zechce coś powiedzieć. Raczej jak nie jest pewny to woli nie mówić. Z córką dowiedziałam się na połówkowych.Ja ok 21 usypiam córkę, przy okazji sama zasnę i śpię ok pół godziny. Potem już jak wracam do łóżka to nie mogę zasnąć, a jak zasnę to budzę się co chwilę. Dziś poszłam spać o 00:40 I wstałam 5:20może się denerwuje podświadomie bo mam dziś badania prenatalne?
![]()
To ja również 3mam kciuki żeby się udało dowiedzieć. Z córką dowiedziałam się w 15 rywale to było na 60% w 19 tyg już na pewno była dziewczynaTrzymam kciuki. Ja mam dziś wizytę z usg. Może się dowiem jaka płeć, jeśli mój lekarz zechce coś powiedzieć. Raczej jak nie jest pewny to woli nie mówić. Z córką dowiedziałam się na połówkowych.
Ja nie muszę ich gnieść, wczoraj wystarczyło że córka mi się na nich położyła, myślałam że eksplodująJa też trzymam kciuki na pewno ja ostatnio przed wizytą cała noc gniotlam przez sen cycki i sprawdzałam czy bolą![]()