• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej dziewczyny! Mam pytanko do tych Pań co przebywają na zwolnieniu lekarskim. Zastanawiam się nad skorzystaniem z takiego zwolnienia ze względu na różne dolegliwości. Co ile lekarze wystawiają Wam takie zwolnienie?

Hej dziewczyny! Mam pytanko do tych Pań co przebywają na zwolnieniu lekarskim. Zastanawiam się nad skorzystaniem z takiego zwolnienia ze względu na różne dolegliwości. Co ile lekarze wystawiają Wam takie zwolnienie?
W moim przypadku co wizytę, czyli miałam je ważne od dnia wizyty aż do dnia kolejnej, początkowo miałam co 2 tygodnie a teraz już raczej co 3.

Hej. U mnie to różnie wypada, bo l4 miałam załatwiane telefonicznie i dopiero ostatnio udało się zgrać z wizytami. Teraz mam na 4tygodnie. Najważniejsze żeby ciągłość była.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry