JustynaUK
Fanka BB :)
Duuuzo. Bez wkładki się nie obędzie. Kilka na dzień używam...Ta i lubia sie wczesniej pokazac ja tez jestem wczesniakiem.A ty ten sluz to masz tak troche?czy takie wielkie geste kleby galarety?bo ja mam takie wlasnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Duuuzo. Bez wkładki się nie obędzie. Kilka na dzień używam...Ta i lubia sie wczesniej pokazac ja tez jestem wczesniakiem.A ty ten sluz to masz tak troche?czy takie wielkie geste kleby galarety?bo ja mam takie wlasnie.
No zeby to byl poprostu taki sluz i duzo ale takie wielkie wypadajace i geste to mnie zastanawiaDuuuzo. Bez wkładki się nie obędzie. Kilka na dzień używam...
Mysle,ze moze to byc juz czop sluzowy.Moze powinnas rano napisac lekarzowi?No zeby to byl poprostu taki sluz i duzo ale takie wielkie wypadajace i geste to mnie zastanawia
Wlasnie pakuje sobie torbę wrazie cos rano mam wizyte ale kto wie co przez noc moze byćMysle,ze moze to byc juz czop sluzowy.Moze powinnas rano napisac lekarzowi?
Wizytę masz dziś u prowadzącego swego prywatną?Wlasnie pakuje sobie torbę wrazie cos rano mam wizyte ale kto wie co przez noc moze być
Ja właśnie w 60x40x15-20 pakowałam i nie zmieściło się wszystko niestety. A w większą torbę nie chciałam bo bez kółekBiorę się w tym tyg za wyprawkę do szpitala. Dziewczyny jaki wymiar walizek ? myslałam o takiej 55x40, co sądzicie ?
Osobno siebie i dziecko spakowałas?Ja właśnie w 60x40x15-20 pakowałam i nie zmieściło się wszystko niestety. A w większą torbę nie chciałam bo bez kółek
Nie zwykla wizyte na nfz bez usg.Wizytę masz dziś u prowadzącego swego prywatną?
To lipa bo ani szyjki Ci tej nie zmierzy ani dzieci nie obejrzysz.Nie zwykla wizyte na nfz bez usg.