Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Waże teraz 75kg przy 168 cm.Nie wszyscy w ciąży tyją dużo, A kupuje drogie witaminy naturalne i wyniki krwi super.4 kg to za mało, chyba że BMI przed ciąża miałaś z nadwagą to ok. Dziecko w brzuszku to taki mały pasożyt, nie da się oszukać jeśli mu nie dostarczysz odpowiednich składników z pożywienia to wszystko wyciągnie z organizmu matki. Po porodzie lecą włosy, zęby, osteoporoza . Tym bardziej że czeka nas jeszcze karmienie.
No to waga jest ok, bo mamy podobna wagę wyjściową i wzrost, a ja ciągle kontroluje BMI w ciąży, więc orientuje się co i jakWaże teraz 75kg przy 168 cm.Nie wszyscy w ciąży tyją dużo, A kupuje drogie witaminy naturalne i wyniki krwi super.
No bo dużo zależy z czym się zaczyna, ja mam np. 164 wzrostu i przytyłam już 10kg, mam na wadze "aż" 60kg, jakbym utyła tylko 4 czy 5 byłabym wrakiem człowieka. Z córką utyłam 12 czy tam 13 z czego samo dziecko 4kgWaże teraz 75kg przy 168 cm.Nie wszyscy w ciąży tyją dużo, A kupuje drogie witaminy naturalne i wyniki krwi super.
A jakie to drogie witaminy?Waże teraz 75kg przy 168 cm.Nie wszyscy w ciąży tyją dużo, A kupuje drogie witaminy naturalne i wyniki krwi super.
Ja już zauważyłam że waga to dziwne zjawiskoNo bo dużo zależy z czym się zaczyna, ja mam np. 164 wzrostu i przytyłam już 10kg, mam na wadze "aż" 60kg, jakbym utyła tylko 4 czy 5 byłabym wrakiem człowieka. Z córką utyłam 12 czy tam 13 z czego samo dziecko 4kg![]()
DokładnieJa już zauważyłam że waga to dziwne zjawiskomimo że przytyłam wchodzę normalnie w spodnie zanim w ciąży byłam, nie jestem ani trochę opuchnięta, sukienki też nosze te co zawsze, a koleżanka przytyła z 5 kg, wygląda jak słoń bo tak spuchła i wygląda jakby spokojnie z 15 przytyła.
Po porodzie wszystko się jakoś wyrowna
Wyciąg z owoców i warzyw I minerałów itp. w postaci soku .kupuje w Niemczech.A jakie to drogie witaminy?
Haha u mnie podobnie. +10kg a wszyscy mówią, że nie wyglądam. Siostra w ciąży starszej o 2.5tyg, jak jakis czas temu wysłała mi zdjęcie zdjecie, gdzie była +5kg, to wyglądała jakby przytyła z 15 conajmniej. U mnie brzuch mały, dziecko duże, raz jak poszłam na usg to lekarz od razu zapytał ile ja ważę, jak tylko weszłam do gabinetu. Powiedział, że nie zauważył na pierwszy rzut oka, że jestem w ciąży, a w karcie miał, że to 27tc. Wczoraj robiłam trochę zakupów na wyprawkę, założyłam luźna bluzę i pani kasjerka zagadala: ale to chyba jeszcze czas, co? Znacie już płeć? (tu się poznaje na USG połówkowym), na co ja, że jestem w 31tc I tak, już dawno znamyJa już zauważyłam że waga to dziwne zjawiskomimo że przytyłam wchodzę normalnie w spodnie zanim w ciąży byłam, nie jestem ani trochę opuchnięta, sukienki też nosze te co zawsze, a koleżanka przytyła z 5 kg, wygląda jak słoń bo tak spuchła i wygląda jakby spokojnie z 15 przytyła.
Po porodzie wszystko się jakoś wyrowna