Ada0701
Fanka BB :)
Oczywiście, beta hcg wytwarza się od momentu zapłodnieniaAle skoro to by było krwawienie inplantacyjne tzn w dniu spodziewanej miesiączki, to beta wytwarzała by się już wczensiej? Jest to wgl możliwe?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiście, beta hcg wytwarza się od momentu zapłodnieniaAle skoro to by było krwawienie inplantacyjne tzn w dniu spodziewanej miesiączki, to beta wytwarzała by się już wczensiej? Jest to wgl możliwe?
SuperJa po wizycie ciaza z usg 5+5 widac zarodek ,za tydz kolejna wizytaz apki 6+5 ale mowil ze ciaza jest mlodsza i nie mam sie sugerowac om
Zobacz załącznik 1122056i moj dziudzius to ta biala kreseczkaZobacz załącznik 1122057
Oczywiście, beta hcg wytwarza się od momentu zapłodnienia
Daj znać czy się udałoTo mnie pocieszyłaś kochanajeszcze mam nadzieje
![]()
Tam w srodku chyba cos jest? Czy mi sie wydaje? Idz do innego ginaCześć dziewczyny, bylam w sobotę u ginekologa, by zrobić podstawowe badania usg i umówić się na drożność jajowodów jednak jedno mnie zainteresowalo a mianowicie zdjęcie z pęcherzykiem, szukalam wszędzie i tylko pęcherzyk jest wtedy jeżeli jest ciąża. Oczywiście lekarz nie zwrócił na to uwagi, ogólnie nie jestem zadowolona z wizyty. Może coś pomożecie, pójdę jeszcze do innego za jakiś czas, beta niemożliwa mieszkam w uk. Test w sobotę jeszcze był negatywny. Pozdrawiam