reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

Tak ma 2kg.. najbardziej się boję, że faktycznie zacznie się wcześniej i będą chcieli mnie trzymać w szpitalu a przy tym covidzie się strasznie tego boje... Wolałabym jechać prosto na akcje. Nie zdążyłabym się nastresować.
To pierwsza ciąża i też sama nie wiem kiedy i na co reagować. 🤦
Ta i rodzenie w masce myślałam ze sie udusze..

reklama
Dziewczyny też macie takie ciężkie nogi,zwłaszcza łydki.Mi już ciężko kucać, bo łydki bolą.jeszcze 6 tygodni zostało i powoli żegnam się z pracą.narazie
kręgosłup nie boli na szczęście. Tylko 5kg wiecej, nie jest źle 🙂

Dziewczyny też macie takie ciężkie nogi,zwłaszcza łydki.Mi już ciężko kucać, bo łydki bolą.jeszcze 6 tygodni zostało i powoli żegnam się z pracą.narazie
kręgosłup nie boli na szczęście. Tylko 5kg wiecej, nie jest źle 🙂
Mnie tez bola nogi , najbardziej odczuwam je wieczorami az ciezko zasnac czasami , do tego w pachwinach mnie ciagnie i bol w krzyzu ktory czesto promieniuje na brzuch 🤦‍♀️ tragedia ogolnie. Mam nadzieje ze przetrzymam ten grudzien bo wolalabym w styczniu urodzic 😁😁 ja tez 5 kg na plusie

Ja się świetnie czuje, jak nowonarodzona :D boli mnie tylko cholernie kość łonowa, ale da się przeżyć :D no i plecy, ale to już nie z powodu ciąży więc przywykłam.
Nie mam co narzekać na szczęście :D

Mnie trochę pobolewa kręgosłup, ale tylko jak dłużej pochodzę. Z łydkami i cała reszta wszystko ok:p a co do wagi, to u mnie wszystko na opak🙈 do 16tc przytyłam 6kg 🙄, potem zwolniło i do niedawna miałam +10kg, potem podskoczyło do +11kg, momentami +12kg (mam taki nawyk, że ważę się codziennie rano:p), a dziś nagle znów tylko +10kg. Schudłam? Jem normalnie, dziecko tyje teraz niby około 200g tygodniowo, a ja nagle chudnę 😅

Mnie trochę pobolewa kręgosłup, ale tylko jak dłużej pochodzę. Z łydkami i cała reszta wszystko ok:p a co do wagi, to u mnie wszystko na opak🙈 do 16tc przytyłam 6kg 🙄, potem zwolniło i do niedawna miałam +10kg, potem podskoczyło do +11kg, momentami +12kg (mam taki nawyk, że ważę się codziennie rano:p), a dziś nagle znów tylko +10kg. Schudłam? Jem normalnie, dziecko tyje teraz niby około 200g tygodniowo, a ja nagle chudnę 😅
Ja też schudłam 2 kg i waga stoi w miejscu od dwóch tygodni, ale ja się cieszę, bo do.20 tygodnia nic nie przytyłam i nie było widać że jestem w ciąży, a potem jak walnęło to nie umiałam tego zastopować, więc w 33 TC mam 14 kg na plusie. Było 16 ale schudłam, więc super ❤️

Ja też schudłam 2 kg i waga stoi w miejscu od dwóch tygodni, ale ja się cieszę, bo do.20 tygodnia nic nie przytyłam i nie było widać że jestem w ciąży, a potem jak walnęło to nie umiałam tego zastopować, więc w 33 TC mam 14 kg na plusie. Było 16 ale schudłam, więc super ❤️
A ja myślałam, że jestem jakimś odmieńcem i im dalej tym się więcej tyje, a tylko ja chudne :p ja dziś 32+4 i +10kg z +12kg, ale też się cieszę. Mniej do zrzucania po porodzie:)

reklama
Do góry