Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeHej! My już się rozpakowalysmycewnik zrobił swoje i jak odpadł to 2 h później Mała była już ze mną
i co najważniejsze bez hipotrofii
Co do czopa to mi w pierwszej ciąży odszedł 1,5 tyg przed porodem. Więc wcale nie musi być tego samego dnia
Koło 11 wyszedł dosłownie chyba cały czop! Nie mogłam go ogarnąćRuszylo cos czy cisza?
Cisza@Martynaa02 I jak u Ciebie?
A po co na IP skoro nie ma skurczy?Koło 11 wyszedł dosłownie chyba cały czop! Nie mogłam go ogarnąćI od tamtej pory nic
((( jeszcze chwilę poczekam i jadę na izbę. Boję tylko testu, czy nie wyjdzie czasem fałszywie dodatni
Gratuluje.Hej! My już się rozpakowalysmycewnik zrobił swoje i jak odpadł to 2 h później Mała była już ze mną
i co najważniejsze bez hipotrofii
Co do czopa to mi w pierwszej ciąży odszedł 1,5 tyg przed porodem. Więc wcale nie musi być tego samego dnia
Ja bym jeszcze nie jechała jak skurczy nie ma. Czop nie jest wyznacznikiem porodu. Chyba że był zielony to wtedy może oznaczać coś złego a tak to raczej może dużo odchodzić przez dłuższy nawet czas.No i dodatkowo od wczoraj nic jeść nie moge- nie mam apetytu. A jak już się zmusze to mnie mdli. Od wczoraj płacze bo właśnie przed chwilą moja niespełna 3 letnia córka pojechała do babci i zobaczę ją dopiero jak wyjdę(
23.01 ale od dwóch dni pobolewa mnie krocze, pachwiny, lekkie bóle krzyżowe. Ogólnie cos tam się chyba zaczyna delikatnie dziać, ale skurczy brak - wody nie odeszły, wiec czekam na czwartkową wizytęNa kiedy masz termin?