Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie lekarz chciał dzisiaj na oddział położyć, ale mam sesje w weekend, więc wyblagalam żeby tego nie robiłJa też juz pod koniec miałam dosyć, źle spałam, denerwowalam sie myslami kiedy zacznie sie poród(niestety mój facet nie zawsze był dostępny na już, gdyby akcja porodowa się zaczęła). I mimo, że bardzo chciałam urodzic w dniu terminu(18.01-pierwsze dziecko urodzilam 18.03 to tez byl poniedziałek, o drugiej ciąży dowiedziałam się 18.05, tak mi sie podobało), to jak z wizyty na ktg kazali mi zostac w szpitalu na pato,nto chodzilam juz za lekarzami, zeby wywolali porod, bo jestem juz zmeczona i nie mam czasu siedziec w szpitalu. W koncu w domu drugie male dziecko a jeszcze studia podyplomowe ciągnie i wiadomo, czas sesji sie zbliza.
Na pocieszenie dziewczyny, z Malym czlowiekiem obok noce wcale nie są bardziej przespane![]()
ale mozna na brzuchu lezećKazdy mowi ze jeszcze zatesknisz za tym brzuchem , ale na razie nikomu nie wierzę
![]()
Ja miałan biały wieczorem a rano wody mi odeszły i wieczorem już była na świecieA mi położna mówiła i tak też czytałam, że jak jest zabarwiony krwią, to poród w przeciągu 24h, jeśli biały, to nawet 2 tygodnie.
Mi zostało 8 dni i coś czuję że tez będzie wywoływankoA mi dzisiaj termin mija,mała 2.900 kg i na świat się nie pcha.Także chyba się jeszcze wyśpimy w weekend.
Śpię jak zabita.Łapie mnie taka bezsennośćod godziny kręcę się i kręcę, nogi mi drętwieją. Czy któraś też nie potrafi spać ? [emoji37]