tymoniiwa1
Fanka BB :)
Ja zaczal odstawiać mleko to w chyba trzy tygodnie przybral 130g, wiec raczej nie najlepiej.Wiem, czytałam twój temat, jednak jak dla mnie dziecko jezeli Pzyybiera to je odpowiednią ilość mleka. No ale to moja opinia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zaczal odstawiać mleko to w chyba trzy tygodnie przybral 130g, wiec raczej nie najlepiej.Wiem, czytałam twój temat, jednak jak dla mnie dziecko jezeli Pzyybiera to je odpowiednią ilość mleka. No ale to moja opinia.
Rząd żadnego kraju nie ma "swoich" pieniędzy. Na wszystko płacą podatnicy, więc albo w wyższych podatkach, albo w wyższych cenach (swoją drogą inflacja w Pl jest jedną z najwyższych w UE i stale rośnie w zastraszającym tempie), albo w jakiś jeszcze inny sposób. Niektórzy do tej pory nie widzą, że 500zl z cudownego 500+ ma obecnie wartość jakis 300zl. Dużo można by o tym mowicżaden kapitał nie namówi mnie na 2 dziecko![]()
![]()
![]()
![]()
Tych co stać 500 nie przekona, tych nie co stać przekona, bo i tak niepracują, więc nie zabierze im się niczegoRząd żadnego kraju nie ma "swoich" pieniędzy. Na wszystko płacą podatnicy, więc albo w wyższych podatkach, albo w wyższych cenach (swoją drogą inflacja w Pl jest jedną z najwyższych w UE i stale rośnie w zastraszającym tempie), albo w jakiś jeszcze inny sposób. Niektórzy do tej pory nie widzą, że 500zl z cudownego 500+ ma obecnie wartość jakis 300zl. Dużo można by o tym mowicmnie osobiście też żadne pieniądze by nie przekonały do drugiego dziecka
pieniądze, ani nic innego. Chcemy z mężem jedno, jest jedno i więcej nie będzie. Stać by nas było na drugie, ale to nie o to chodzi.
Ooo... i to jest pomysł!Ja tam zamiast 500+ i innych cudów niańke na pol etatu na rok bym chciala![]()
A ty jak tam się czujesz ?Ooo... i to jest pomysł!![]()