Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też bardzo dużo piłam herbat , jak dowiedziałam się o ciąży to przeszłam się do świata herbat, tam Pani dobrała mi specjalną do ciężarnychJa pije tylko jedna filiżankę herbaty z cytryną. Na więcej sobie nie pozwalam. Wcześniej piłam tonami herbatę
Najlepsza dla kobiet w ciąży jest podobno czerwona (ma najmniej teiny).
Ooo nie myślałam, że mogą mieć mieszanki dla kobiet ciężarnychJa też bardzo dużo piłam herbat , jak dowiedziałam się o ciąży to przeszłam się do świata herbat, tam Pani dobrała mi specjalną do ciężarnych))
Nie powiem bo stwierdzi, że skoro stać mnie na wizyty prywatne to badania też mogę robić prywatnieGratuluję dziewczyny wizyt, serduszek i rosnących pęcherzyków
Molly może po prostu na następnej wizycie powiedz prawdę lekarzowi, że byłaś też prywatnie i tamtego leku nie wykupiłaś bo miałaś stare zapasy tego drugiego. I czy może Ci ten tańszy wypisywać![]()
Nie byłam u gina od 5lat na NFZ i powiem Ci że spoko. Jak mam się zarazić to w komunikacji miejskiej, sklepie, na badaniach krwi czy na prywatnej wizycie też mogę się zarazić. A przynajmniej wykorzystam składki które placeDziewczyny w obecnej sytuacji to chyba jednostki chodzą na NFZ... Ja bym Się bała przynajmniej u mnie w okolicy z tego co słyszę jak to wygląda na NFZ to dziękuję