reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny, a ja mam trochę głupie pytanie 🤷‍♀️ ale czy Wy też zauważyłyście że w ciąży częściej (dużo częściej) puszczacie bączki? Ja w ogóle przed ciąża miałam problemy z regularnymi wizytami w wc, a teraz co najmniej raz dziennie. Czytałam że zaparcia są normalne, a u mnie w drugą stronę 🤦‍♀️
Tak to podobno normalne, nawet w książkach o tym piszą ☺️☺️

reklama
dziękuję, koniecznie dam znać, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 🙁. poprzednią ciążę poroniłam bardzo szybko.

mam nadzieję, że to koniec tych mdłości, dziś jest o niebo lepiej haha.

U mnie dzisiaj zaczął się piąty tydzień. Chociaż ja sama nie wiem jak to się liczy, już zgłupiałam. Bo aplikacja pokazuje mi w głównym oknie 6 tydzień, a poniżej mam zapisane 5+0 🤷‍♀️ ja dzisiaj miałam kryzys, cały dzień totalnie bez objawów, popłakałam się przy mężu i teraz pod wieczór czułam coś delikatnie. Ale nie wiem jak wytrzymam do 9 czerwca, wtedy mam wizytę... Chyba oszaleję. U mnie smaki też różne. Nie ma reguły 😋
Kochana, ja też od początku bez objawów, oprócz bolących piersi i kłucia jajników, również zaliczam się do panikar i głupie myśli odrazu w głowie. Może taki urok tej ciąży, spokojna i bezobjawowa 🤗

Heeej co prawda jeśli okaże się że jestem w ciąży to będę miała termin na luty a nie na styczeń hihi ale... Staramy się już bardzo długo ponad rok... I... Czy Wy tu coś widzicie czy tylko ja?? :)

Załączniki

• received_3851026331606120.jpeg
    received_3851026331606120.jpeg
    292,5 KB · Wyświetleń: 110
Powiem wam ze czytam grupe na fb ciąża Itd i dużo dziewczyn pisze że 12-14 tydzień już wiedziały jaka płeć. Kurczę mam nadzieję że na tych prenatalnych coś zobaczę hehe

No super by było wiedzieć tak wcześnie.

Dziewczyny, a ja mam trochę głupie pytanie 🤷‍♀️ ale czy Wy też zauważyłyście że w ciąży częściej (dużo częściej) puszczacie bączki? Ja w ogóle przed ciąża miałam problemy z regularnymi wizytami w wc, a teraz co najmniej raz dziennie. Czytałam że zaparcia są normalne, a u mnie w drugą stronę 🤦‍♀️

U mnie z tymi sprawami gorzej, bo zawsze miałam posiadówkę rano dzień w dzień. Teraz to raz na 2-3 dni.

Heeej co prawda jeśli okaże się że jestem w ciąży to będę miała termin na luty a nie na styczeń hihi ale... Staramy się już bardzo długo ponad rok... I... Czy Wy tu coś widzicie czy tylko ja?? :)

Kiedy powinnaś mieć miesiączkę? Mi wyszła słaba kreska 2 dni po terminie.

ktory dc? ja miałam taką kreskę 5 dni przed @, z każdym dniem ciemniała. najlepiej idź jutro zrobić beta hcg ☺️ będzie pewność, nie ma co wydawać kasy na testy.

reklama
Do góry