Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy kciuki !Zaraz ja wchodzę do gabinetu 8t6 , boję się![]()
A który tydzień już?I ja po wizycie. Maluchy rosną pieknie, ruchliwe bardzoijedno ma 28mm i serduszko bije 177 uderzeń, a drugie 29mm i serduszko 164. Tylko szyjka krótka, bo raptem 27mm niestety.
I ja po wizycie. Maluchy rosną pieknie, ruchliwe bardzoijedno ma 28mm i serduszko bije 177 uderzeń, a drugie 29mm i serduszko 164. Tylko szyjka krótka, bo raptem 27mm niestety.
To w Twoim przypadku nawet jeśli by się doczepił ZUS to raczej nic nie zrobią bo będziesz miała ciągłość i pewnie uznają że od początku były przesłanki do umowy o pracę a nie działalności.Dwie faktury mam od jednego pracodawcy. Jeśli się uda to od połowy czerwca, a jak nie to od 1 lipca. Zobaczymy. Ogólnie moje koleżanki były już w takiej sytuacji w naszym szpitalu i dobrze to wychodziło. Znaczy bez problemów.
A który tydzień już?![]()
9+4 dzisiajWooow, jakie już duże!w którym tygodniu jesteś?
![]()
Przykro :-( trzymaj się. WspółczujęSerduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.
Jak mi przykroSerduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.