Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie nad tym samym zastanawiałam się wczoraj, wiesz ja się boję bo osttanio jak poroniłam to pierwsze co piersi stały się mniej nabrzmiale... No ale też wtedy miałam od początku tak że nic na USG nie było widać więc nie ma chyba co porównywaćMnie piersi bolą od samej owulacji, czyli od połowy kwietnia i od dwóch dni są już mniej bolesne i zastanawiam się czy one MUSZĄ boleć do końca pierwszego trymestru czy mogą odpoczywać sobie raz na kilka dni, to chyba nie ma regułyzresztą nie wiem, różne myśli przychodzą do głowy...
No myślę że kiedyś muszą przestać boleć chyba, bo to niemożliwe by bolały non stopDokładnie nad tym samym zastanawiałam się wczoraj, wiesz ja się boję bo osttanio jak poroniłam to pierwsze co piersi stały się mniej nabrzmiale... No ale też wtedy miałam od początku tak że nic na USG nie było widać więc nie ma chyba co porównywać
Piersi czasami odpoczywająMnie piersi bolą od samej owulacji, czyli od połowy kwietnia i od dwóch dni są już mniej bolesne i zastanawiam się czy one MUSZĄ boleć do końca pierwszego trymestru czy mogą odpoczywać sobie raz na kilka dni, to chyba nie ma regułyzresztą nie wiem, różne myśli przychodzą do głowy...
WzajemnieCzesc dziewczynyw sumie to nie wiem czy będę styczniowa czy lutowa mama
ostatni okres 24.04 - teraz jestem 8 dni po terminie i beta rośnie. Jutro mam wizytę i giną czy wszystko jest ok. To moja druga ciąża - synek ma już 2,5 roku
Trzymam za wszystkie Was kciuki![]()
Nie, nie wierzę, tak mi przykro... Napisz że jednak wyszło na drugim usg, że wszystko ok. Nie wyobrażam sobie nawet co teraz przeżywaszSerduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.
O, kochana w końcu ktoś na podobnym etapie co i jaCzesc dziewczynyw sumie to nie wiem czy będę styczniowa czy lutowa mama
ostatni okres 24.04 - teraz jestem 8 dni po terminie i beta rośnie. Jutro mam wizytę u gina czy wszystko jest ok. To moja druga ciąża - synek ma już 2,5 roku
Trzymam za wszystkie Was kciuki![]()